Allessa – Radio B2 Schlagerhammer på Hoppegarten i Berlin – d. 14 & 15 Juli 2018.

Jeg fik et lille interview med Allessa, hvor hendes Manager spurgte om hvem vi var, og da jeg lige havde mødt Allessa i Klaffenbach til Schlagerfestival d. 9 & 10 Juni, var Allessa ikke i tvivl om at vi var fra Tyskschlager.dk. Manageren var dog ikke tilfreds, så jeg måtte i gang med at fortælle at vi var den eneste Schlagerportal i Danmark, som var direkte ude hos kunstnerne i Tyskland, og har den direkte kontakt til kunstnernes Manesment.

Allessa fra Østrig, har en uddannelse som Psykolog, som hun tog i Wien på Universitetet. Allessa startede sin karriere i 1998 i Girlgruppen C-Bra, som hun kunne lave tre Hits med som gjorde sig godt i de Østrigske Charts. Efter opløsningen, blev hun sanger i Popbandet Rapublic, der med klassiske italienske covertsange placerede sig to gange i top 10 Charts i hendes hjemland Østrig.Og med nummeret “Ti amo“, fik hun Guldstatus. Da Allessa så gik egne veje igen, arbejdede hun i Spanien i et år som DJane og Sangerinde. Da Allessa så vendte tilbage til Østrig optrådte hun som sangerinde i forskellige Covertbands.

I sommeren 2006 fik hun en pladekontrakt med Sony BMG Austria, og begyndte at arbejde på et solodebúalbum som kom på markedet Juli 2007 “Adrenalin“, og herved landede på 42 plads på alle tiders Charts i Østrig. I februar 2008 kom hendes første single “Der Himmel weint heute Nachtpå markedet i Tyskland i Schlagerairplaycharts. 2012 kom Allessas andet Album “Allessa“, alt imens hendes første Album havde sneget sig op på en 19 plads på den Østrigske Charts. Allessas homepage er – Allessa.at

Allessa er en kunstner der ved hvad hun vil. Hun lyder meget målrettet, og vil aldrig give op for at komme helt frem. Det er hårdt arbejde, men absolut det værd.

Det skal du læse