Feste shows er reddet!

Nu er det sikkert: Florian Silbereisen vil fortsætte med sine Feste-shows (ARD). De starter igen til sommer. Schlager.de har fået dette eksklusivt fra tv-stationen. For nylig var der stor forvirring omkring Florian Silbereisens tv-tilstedeværelse. ARD-programudmeldingerne havde givet næring til spekulationerne: Ikke mere Florian Silbereisen på Ersten?

I februar, marts og april er der ikke en eneste af de traditionelle forårsfestudsendelser i sigte. I stedet blev Roland Kaisers “Kaisermania” og “Beatrice Egli-showet”, forfremmet fra de tredje programmer til Erste. Og genudsendelsen af “Schlagerabschied” (af Jürgen Drews), som MDR havde planlagt til den 18. marts, blev også sløjfet fra programmet. Ikke gode nyheder for Silbereisen-fans.

Ikke igen før til sommer

Og der bliver ikke noget “Frühlings-Feste”-show i år! En talskvinde fra MDR fortæller til Schlager.de: “Udsendelsen af “Schlagerabschieds” den 18. marts på MDR-tv ville have været en genudsendelse af showet den 14. januar 2023 på Ersten. Denne genudsendelse vil blive udskudt til et senere tidspunkt.”

Og mysteriet omkring “Frühlings-Feste”-udsendelserne er også blevet løst: “Florian Silbereisens fans kan se frem til fire yderligere Feste-shows på Ersten i år. Det næste show er planlagt til sommer”, forklarede talskvinden for stationen.

Florian Silbereisen har Kaiser, Egli og Zarrella i nakken

Med programændringerne står det nu klart: Florian Silbereisen har fået alvorlig konkurrence på Ersten med Beatrice Egli og Roland Kaiser. Og så er der ZDF med “Giovanni Zarrella Show”. Zarrella blev endda tildelt den tyske tv-pris sidste år – præsenteret af Roland Kaiser. Silbereisen er indtil videre gået tomhændet …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse