Far satte detektiv på hendes eks

“Du hast mich tausendmal belogen…” Andrea Berg ved, hvad hun synger om. I 2001 forelskede hun sig hovedkulds i sangeren Olaf Henning. Et lynbryllup! Men hendes far Hans-Jürgen havde for længst en mistanke om, at hans datter ikke skulle gifte sig med Henning. Mistanken: Henning er en kærlighedsbedrager!

Uanset hvor Olaf Henning optræder, hvad enten det er i kød og blod eller i dåsemusik, er der fest. 2002 hans største hit til dato: “Da steht ein Pferd auf’m Flur”. Musik til at danse til, til at røre ved, til at glemme virkeligheden. Andrea Bergs far Hans-Jürgen frygtede, at Olaf Hennings privatliv også kunne være sådan. Hans far skulle efter sigende have anset Henning for uegnet som svigersøn. Hans værste mistanke: Henning ville være Andrea utro!

Endelig siges det at den dengang 60-årige (døde af kræft i 2011) endda at have hyret en privatdetektiv for at få sin svigersøn skygget. Og rigtigt: Sangeren, der for nylig tilstod, at han også kæmpede med misbrug, var Hans-Jürgens datter utro! Han fremlagde beviserne for sin datter – et chok for Andrea Berg. I 2004 gik hun officielt fra Olaf Henning og blev officielt separeret.

Det var ikke første gang, at Andrea Bergs held i kærligheden var løbet fra hende

Det var ikke første gang, at hendes kærlighedslykke er brast. Hun havde flere forholds-nødlandinger, men de havde også noget godt, som hun afslører i et interview med magasinet “Greta”: “Jeg fylder det jeg gør i dag, med glæde og kærlighed. For at nå dertil var alle skrammer og alle ar nødvendige. Også alle de mænd, jeg efterlod. Til dem siger jeg i dag: Tusind tak! Jeg ville aldrig være kommet frem til sange som ‚Du hast mich tausendmal belogen‘ eller ‚Geh doch, wenn du sie liebst‘ uden disse fyre.”

Andrea Berg faldt ned i et følelsesmæssigt hul

Ikke desto mindre var hun faldet ned i et dybt følelsesmæssigt hul. Andrea Berg: “Som kvinde bliver man såret så dybt, at man har lyst til at løbe skrigende og højt skrigende væk og rive håret ud på sin fyrs nye kæreste. (…) At blive droppet er altid et personligt nederlag. Så at skulle indrømme: Jeg føler mig utiltrækkende, gammel, forfærdelig, jeg er jaloux, jeg har vrede i maven!”

Ægtemand Uli giver Andrea støtte

En følelse, som hun heldigvis ikke længere behøver at føle. Andrea Berg har siden 2007 været gift med hotelejer og spillerkonsulent Ulrich Ferber. Med ham fandt hun endelig den mand, der gav hende vished om at være den eneste kvinde.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse