Fantasy: Deres nye album „Casanova“

Foto: Fantasy Facebook

Freddy og Martin fra Fantasy udgiver deres nye album “Casanova”. Hvad der venter dig, fortæller vi dig her.

Deres “Flügel fingen Feuer”, da de var foran “Mona Lisa” i Paris, og de er “24/7” forelsket, siden de først kiggede dybt ind i “Angel Eyes” øjne. Med deres tiende albumalbum kaldet “Casanova”, bestående af 13 splinternye sange og et “Casanova” hitmix, fantasy-ny, til dels meget følelsesladede historier fra livet og kærlighed ude i verden, som de for det meste har oplevet.

Albummet er igen blevet produceret af Felix Gauder, skønt Freddy og Martin fra Fantasy først havde en helt anden plan: “Casanova er oversat til nyt hus, og det er præcis, hvordan vi føler det,” forklarer Freddy. ”Vi turnerede meget, oplevede meget og arbejdede nogle gange med nye producenthold. I sidste ende vendte vi dog tilbage til vores gamle producent, og det virkede som noget helt nyt. Vi var trods alt ikke der i to år. ”

Hvad er der at høre på “Casanova” fra Fantasy?

Lad os starte med singlen “Casanova”, med deres iørefaldende kor “Dein Casanova liebt dich nicht, verdient dich nicht. Komm her, dann übernehme ich.” ryger direkte ind øret og ned i dansebenet, uden omveje. “Angel Eye” kommer med en anstændig del af retro-lyd fra 80’erne, der passer godt sammen med den sædvanlige fantasy-lyd i denne ustyrlige, vilde ballade. En hjertesorg venter også på os, når vi lytter til “Ich hab die Liebe eingestellt”, før Freddy og Martin fremkalder endnu et højdepunkt på deres nye album med “Mona Lisa”. En ægte Popschlager mod kulisserne i kærlighedens by, Paris.

Usædvanligt lyder koret i “Flügel fangen Feuer”, da det lyder mindre som Fantasy end en international popsang. Men popen, lydverdenen fra 80’erne, som her dominerer næsten som Schlager, er Fantasy ekstremt god. “SOS” er på den anden side fantasy, som vi kender dem: kraftfuldt, dansbart hit med en masse følelse.

“Du hast ihre Augen” er en succesrig, blødt udført cover af Schlager-klassikeren af Jürgen Renfordt. Foruden ultra-øre hittet falder “radio” i slutningen af albummet, især det mystiske “In deinem Zimmer brennt noch Licht”, som ser ud til at kigge ind i en voyeurs indre liv.

Titelliste på „Casanova“ fra Fantasy

 1. Casanova
 2. Angel Eye
 3. Ich hab’ die Liebe eingestellt
 4. Mona Lisa
 5. Schau mir in die Augen
 6. Flügel fangen Feuer
 7. Es tut mir unendlich leid
 8. SOS
 9. Du hast ihre Augen
 10. Sag nie mehr vielleicht
 11. Radio
 12. 24-7
 13. In deinem Zimmer brennt noch Licht
 14. Hitmix

Kilde: Schlagerplanet.de

Bestil albummet her: Fantasy – Casanova

Bestil fanboksen her: Fantasy-Casanova Fanboks

Det skal du læse