Fans flipper fuldstændigt ud

Foto: AME.Media GmbH

Marina Marx kan lide at præsentere sig selv sexet og fordreje hovedet på hendes fans igen og igen. Hendes seneste Instagram-billeder skaber også opsigt på nettet. Derudover kommer Marina med en fantastisk meddelelse.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af MARINA MARX (@marinamarx_official)

For nylig begejstrede Marina Marx sine fans med nyheden om hendes forlovelse med Karsten Walter. Men Marina høster ikke kun entusiasme fra sin fanskare til hendes kærlighedsliv. Fordi hun kan lide at vise, hvad hun har og altid sætter sin flotte krop i rampelyset.

I sommers delte den 30-årige sexede bikinibilleder fra stranden i Italien på Instagram. Uden andet end stramme bikinitrusser, sidder Marina på et blåt strandhåndklæde foran en drømmeagtig baggrund.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af MARINA MARX (@marinamarx_official)

Til de varme feriehilsner fik hun talrige flamme- og hjerte -emojis. Marina selv afslørede engang i et interview: “Jeg kan godt lide at være sexet, det er det, jeg står for. Jeg kan også godt lide, når andre kvinder er sexede.”

Så det er ikke underligt, at hendes nuværende Instagram-indlæg er helt hot igen. Der præsenterer hun sig helt i sort med en åben jakke.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af MARINA MARX (@marinamarx_official)

Men ikke kun billedet skulle glæde hendes fans. Fordi Marina i øjeblikket også arbejder på nye projekter. Marina skriver om det sexede foto: “Jeg har i øjeblikket travlt med at skrive sange med vidunderlige mennesker”. Som altid er hendes fans meget begejstrede for den smukke blondine.

Ud over de mange flamme -emojis kan du læse kommentarer som:

“Wow, du ser så fantastisk ud. Jeg glæder mig helt vildt til dine nye sange. Du er en stor kunstner”, “Vanvittigt billede” eller” Wow sådan et mega-billede af dig. Vi glæder os til alt, hvad der skal komme ”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse