Eugen Römer producerer det nye album for Anna-Carina Woitschack

Han er en af de mest succesfulde pop komponister og producenter af igennem tiden, Eugen Römer. Med sine utallige hits, har musikgeniet indskrevet sig i den tyske schlager historie. Så meget desto mere, nu kommer der en besked  om at Eugen Römer tager Anna-Carina Woitschack, en aspirerende unge kunstner, under hans vinger, og de arbejder sammen med TELAMO som den perfekte partner for hendes karriere.

Kilde: Telamo.de

I 2011 blev Anna-Carina Woitschack kendt for et bredt publikum gennem hendes deltagelse i Dieter Bohlen s “DSDS”. Nu vil hun, med støtte af den legendariske producer Eugen Römer og hendes manager Mike Steffens, starte rigtig op. Anna-Carina Woitschack stammer fra en familie der en traditionsrig med dukkeførere! Med Eugene Roman, som er kendt for et bredt publikum, ikke kun som opdageren af Andrea Berg, som med en alder på kun 17 år, fik et enormt vellykket samarbejde med ham, har Anna-Carina Woitschack en erfaren enestående producent ved sin side.

Intet under at man er utrolig glade for samarbejdet med Anna-Carina Woitschack og Eugen Römer, hos det tyske selskab Telamo. Alene med hendes karakteristiske, særlig charme, sin musikalitet og vokal,  er af god værdi ikke kun for den unge kunstner , men også for Telamo’s portefølje. Sammen med Eugen Römer, som helt sikkert vil lave et hit, vil Anna-Carina Woitschack snart følge med hendes nye album og skabe en masse uro!

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse