Er hans adventsfest i fare?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann – Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2020 – Patricia Kelly, Florian Silbereisen og die Golden Voices of Gospel.

Det næste store Feste-Show med Florian Silbereisen er planlagt til den 27. november 2021. Den årlige “Adventsfest der 100.000 Lichter” indvarsler traditionelt juletiden med mange flotte forestillinger. Et must-deltagelse arrangement for Schlager-fans. Efter at Schlagerbooom sidst fandt sted med tusindvis af tilskuere, er festdeltagerne sikre på, at juleshowet også kan fejres sammen. Men situationen har ændret sig…

Schlagerbooom skabte en ånd af optimisme da det i oktober endelig så ud til, at det igen ville blive muligt at feste uden bekymringer. Corona Situationen så ud til at være faldet til ro, hvorfor store arrangementer som Schlagerbooom var mulige, hvilket skabte en særlig god stemning. Men nu, et par uger efter det store gennembrud i Dortmunds Westfalenhalle, er situationen ved at spidse til igen, til alles rædsel. Så skal “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” undvære fans? Indtil videre er der i hvert fald intet billetsalg startet …

På grund af mange henvendelser fra loyale Schlager-fans er der fulgt op med ARD. Der erfarede man, at det endnu ikke er muligt at sige hundrede procent, hvordan det bliver håndteret med publikum.

Forståeligt nok skaber det stigende antal infektioner en stor planlægningsusikkerhed. Det er også grunden til, at der endnu ikke var salg af billetter. Som tingene ser ud, kan ingen fans være der. Men det skulle i det mindste være et liveshow, som vi fik at vide. Så adventsfesten finder sted.

Vi håber meget, at situationen snart forbedres, og at industrien ikke vil lide mere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse