Er det hendes kærestes navn?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

For et par dage siden lagde Marie Reim et billede op med en ung mand. Marie er dybt forelsket. Men hvem er manden ved hendes side? (se billedet længere nede i artiklen) MDR vil gerne vide, hvem der var i stand til at erobre den 21-åriges hjerte.

Nu er det officielt. Marie Reim er forelsket. For et par dage siden lagde Marie et billede op med en ung mand på Instagram. Hun skrev til billedet: “Du har den smukkeste sjæl og det største hjerte i denne verden. Åh, og du har stadig min! Uanset hvad der sker – du bliver. Tak for det.” Det lyder som om Marie Reim blev hårdt ramt. Men hvem er manden ved hendes side?

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Hvem er manden ved hendes side?

MDR vil gerne vide, hvem billedet handler om. Hendes elskers navn siges at være Vinzenz Steidle, og at han kommer fra Düsseldorf. Om det virkelig er hendes partners navn er endnu ikke bekræftet.

Men Marie følger Vinzenz Steidle på Instagram og profilbilledet ligner meget manden i opslaget. Marie Reims management har endnu ikke udtalt sig om deres kærlighedsforhold. Men måske vil det ændre sig i den nærmeste fremtid, og vi vil lære mere om hendes kæreste.

Kilde: Schlager.de

(Hvis det er Maries nye kæreste, så må hun håbe at mor Michelle kan respektere det .. red)

Det skal du læse