Endelig fortæller Florian Silbereisen om sin sygdom

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Florian Silbereisens fans modtog for nylig chokerende nyheder: Florian siges at lide af Corona. Indtil videre har han dog forholdt sig tavs og ikke officielt bekræftet smitten. Indtil nu: Fordi han nu i et interview har afsløret, hvordan smitten og karantænen gik!

Florian Silbereisen er blevet set som kaptajn Max Parger om bord på ZDF “Drømmeskibet” siden december 2019. Men under optagelserne i Lapland i slutningen af ​​februar fik han corona-virussen og måtte i karantæne! Optagelserne er sat i bero indtil videre, men der var ingen bekræftelse eller endda en sundhedsopdatering!

I et interview med “SUPERillu” har Florian endelig afsløret, hvordan infektionen gik med ham: “Jeg havde mærkbare symptomer på trods af tredobbelt vaccination. Jeg fik karantæne på ni kvadratmeter i et mørkt rum, og jeg har tre kilo mere på ribbenene på grund af manglende motion.«

Florian var stadig i stand til at få noget positivt ud af karantænen: “Men hvad var virkelig godt: Drømmeskibsholdet forkælede mig virkelig! Hver dag sætter de juice og mad foran min dør. De tog mig endda live via videochat, da de var ude. Tak til alle!”

Det ønsker han for fremtiden

Når han ikke var i telefonen med sine “Traumschiff”-kolleger, brugte Florian Silbereisen tiden til at tænke. Fordi den nuværende situation er meget svær for ham.

“Corona har domineret vores liv og vores sociale interaktion i to år. Der er en grusom krig i Europa, som ikke kan overgås med hensyn til vederstyggeligheder,” sagde Silbereisen til “SUPERillu”. For fremtiden ønsker han, “at dette vanvid og denne lidelse hurtigt får en ende!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse