Eloy de Jong: Hans ven er flov over ham!

Foto: Telamo / Stephan Pick

Han er en af ​​de få schlagerstjerner, der er sprunget ud offentligt. Vi taler om Eloy de Jong. Hollænderen har været tilfreds med sin partner Ibo i 14 år. Men at lære de to kærlighedsfugle at kende var mindre harmonisk – fordi sangeren var flov på det tidspunkt.

Eloy de Jong: Skæbnesvangert møde i klubben – Intet spørgsmål om det, der er mange pinlige pick-up linjer, men Eloy de Jong skød tydeligt papegøjen.

På MDR “Riverboat” afslørede sangeren for værten Kim Fisher, hvordan han netop henvendte sig til sin ven Ibo på det tidspunkt: “Ja, det er forfærdeligt at fortælle. Jeg gik til en klub med en ven, det var lige før nytårsaften. Vi sad og havde allerede fået noget russisk vodka, og så så jeg en rigtig god fyr stå i køen og sagde virkelig det værste, der var muligt: Jeg rystede hans hånd og sagde: ‘Hej, jeg er Eloy fra “Caught in the Act”, kender du mig ikke?’ Det var virkelig forfærdeligt! ”

Ibo kendte ikke Eloy – Ouch, hvor pinligt! Men Ibos svar gjorde kun situationen mere pinlig for den 47-årige, fordi: “Han sagde: ‘Nej, jeg kender dig ikke, hvem er du?’ Jeg måtte derefter tænke på noget andet godt. Vi har været sammen i 14 år nu, og det går rigtig godt for os. ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse