Disse stjerner har en dramatisk fortid

Foto: DJ Ötzi – Pressebilder 2021 / Universal-music.de

Schlagerstjerner som Michelle og Roland Kaiser fortryller jævnligt deres fans med deres musik og deres positive karisma.

Det er svært at tro, at de ikke altid var så heldige. For i deres fortid havde de det ikke altid nemt!

Eloy de Jong: Hans udflugt forårsagede familiekonflikter

I årevis skjulte Eloy de Jong sin homoseksualitet for hele verden. Han var meget bange for omverdens reaktioner og kæmpede derfor også med sig selv, som han afslørede i sin bog “Uanset hvad andre siger”: “Hvis der havde været en pille, der ville have gjort mig heteroseksuel, ville jeg have taget den, det helt sikkert. Jeg misundte hetero drenge.”

Men på et tidspunkt samlede han alt sit mod og kom ud til sin familie. Hans fars reaktion kunne dog ikke have været værre: ”Først behandlede han mig som luft, så foragtede han mig ligefrem. Jeg tror ikke, han talte med mig i næsten hele det næste år. For ham var homoseksualitet imod naturen.”

Hans misbilligelse gik så langt som til at vaske sine hænder, hvis han rørte ved noget Eloy tidligere havde holdt! Efter alle disse år har Eloy dog ​​tilgivet sin far og nærmer sig nu situationen fra et nyt perspektiv. “Jeg tror, ​​han elskede mig, men vidste ikke, hvordan han skulle vise det,” sagde Eloy til BILD.

Michelle: Hun blev udsat for vold hver dag

Michelle havde ikke en nem barndom, hun blev udsat for vold hver dag. Som niårig blev hun anbragt hos en plejefamilie og boede endda på gaden et stykke tid.

I et interview afgav hun derefter en chokerende tilståelse: Hun var offer for en voldelig far! “Jeg troede altid som barn, at det var normalt, at vold fandt sted hver dag,” sagde Michelle til Funke Medien Gruppe. Hun har siden tilgivet sin far, fordi Michelle siger: ”Det er først, når du tilgiver, at du kan komme videre. Den, der er vred og hader, stagnerer og stopper i livet.”

Roland Kaiser: “Hun efterlod mig i en kurv”

I årtier har Roland Kaiser glædet sit publikum med sine hits, der gør dig i godt humør og hans positive karisma. Bag Roland ligger dog en trist fortid. I en WDR-dokumentar afslørede han, at hans mor afviste ham som baby: “Hun efterlod mig i en kurv, som i en amerikansk film. Sådan kom jeg hjem.” Heldigvis blev der hurtigt fundet en plejemor til Roland.

Han er hende meget taknemmelig for den smukke, men desværre meget korte tid, han kunne bruge sammen med hende. Da Roland var 15 år, døde hans plejemor. Han fandt i øvrigt først ud af, at han var plejebarn, da han var teenager.

DJ Ötzi: Han var hjemløs

DJ Ötzi, hvis rigtige navn er Gerry Friedle, voksede også op i en plejefamilie. Det afslørede han i sin selvbiografi “Lebensgefühl”. Hans far fandt først ud af sin søns eksistens efter mere end to år og hentede derefter Gerry fra plejeforældrene for at tage ham til sine bedsteforældre.

Indtil han var tolv led han af epileptiske anfald. Derfor havde han det ikke nemt i skolen: “Folk undgik mig, de undgik mig, galningen.” Efter en stor kamp om en kærlighedshistorie, smed hans bedstefar ham ud i en alder af 20.

Fra den ene dag til den anden var Gerry pludselig hjemløs. “Jeg måtte sove i kældre, under broer, gik og tiggede,” fortalte han til “Bunte”.

Tragiske skæbner, der forbinder schlagerstjernerne. I sidste ende har de dog ikke kun en stenet sti til fælles, men også deres meteoriske stigning – som en føniks fra asken…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse