Ella Endlich og Mousse T. – “Samarbejde kan faktisk ske”

Kilde: Ella Endlich Facebook

Den 15. sæson af castingshowet “Deutschland sucht den Superstar” starter i dag på RTL. Udover popmusiker Dieter Bohlen er en anden musikproducent med i juryen: Mousse T. De to herrer er indrammet af Ella Endlich og Carolin Niemczyk. Kan vi muligvis forvente et fælles projekt af Ella Endlich og Mousse T.?

Juryen, som får lov til at søge efter den tyske superstjerne i 2018, er helt ny: Udover Dieter Bohlen, DSDS-veteranen, musikproducenten og komponisten af titler som “Horny” eller “Sex Bomb”, Mousse T. er sangerinde fra Glasperlenspiel, Carolin Niemczyk og, som repræsentant for schlager, Ella Endlich.

To jurymedlemmer, nemlig Ella og Mousse T, var onsdag morgen på RTL Morgenmads TV “Guten Morgen Deutschland” som gæster. Der blev spurgt af moderatoren, om et samarbejde overvejes, og dertil svarede Mousse: “Da vi forstår hinanden særdeles godt og deler samme lidenskab for musik, kan det faktisk ske.

Ella svarede til slut på spørgsmålet kortfattet og sagde: “Jeg er oppe for det.” Det er let at forestille sig, da Ella allerede har en karriere i schlager branchen. Og før hendes karriere og under scenenavnet Junia stormede hun hitlisterne i slutningen af 90’erne med muntre popsange og inspireret af en god forestilling.

Vi er nysgerrige, hvad der udvikler sig efter tiden på DSDS. Schlager.de forbliver ved dette og vil observere med store øje.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse