Ella Endlich leder efter “Kor” til sine julekoncerter

Sammen med sin far Norbert Endlich planlægger 39-årige Ella Endlich at organisere de fælles julekoncerter i i alt tolv tyske byer på en særlig måde. Hun er på udkig efter talentfulde kor, der har mulighed for at akkompagnere til en eller to sange…

Turnéen, som starter den 10. december i Weimar, tegner til at blive en unik koncertoplevelse. Ella Endlich, som oprindeligt er født Junia og egentlig hedder Jacqueline Zebisch i Weimar, opnåede stor berømmelse med sit hit “Küss mich, halt mich, lieb mich” i 2009. Melodien til sangen kommer fra den populære eventyrfilm “Askepot og de tre tryllenødder” af Václav Vorlíček fra 1973.

Ella Endlich måtte aflyse sidste års juleturné. Af en god grund: hun var gravid! I mellemtiden er hendes søn blevet født sund og rask, og derfor er Ella endnu mere spændt på endelig at vende tilbage til scenen med fuld energi og forventning. For at gøre julekoncerterne endnu mere specielle, skal korene i de respektive koncertbyer synge en eller to sange sammen med Ella Endlich og hendes far Norbert. Det lover ikke bare en unik musikalsk præstation, men skaber også en særlig atmosfære for publikum. Sangerinden og hendes far har bevidst valgt dette samarbejde med kor for at opleve juletidens magi sammen med deres fans.

Interesserede kor har mulighed for at kontakte Endlichs kunstneragentur på e-mailadressen gl@funkturmverlag.de. Vi krydser fingre!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse