Ella Endlich: Ny Single – “Menschen machen Bilder”

Foto: ellaendlich.de

Rent matematisk, hvad påvirker så i øjeblikket hver anden person på jorden? Det er den sociale medieverden med omkring 3,8 milliarder brugere. Tendensen er stigende. Og hvor et sådant udbredt fænomen breder sig, er der altid kunstnere, der afspejler deres tid. Hvem vil tematisere deres tid og diskutere den med andre.

Ella Endlich er i sin nye sang “Menschenmachen Bilder” , som er en single-der kan ses som et livstegn på livet, fuldt ud i tidsånden og lige repræsenteret i begge roller. Hun er en offentlig person, har Facebook og Instagram og beundrer andre livsstiler hver dag. Muligheden for at dele og være alt og blive set af andre er stor.

Som kunstner og grundlægger af sit eget mærke UNENDLICH MUSIK, hvor titlen nu er offentliggjort, kan hun godt lide at bruge de nye kanaler til at have en helt anden og tæt dialog med sine fans. Det enkle spørgsmål om ægthed og kløgt er i forgrunden uden beskyldning. Fotografi, der politiserer, stilles der også spørgsmålstegn ved.

Er alt guld, der glitrer? Eller hvad sælges der faktisk? Og har Ella ikke allerede foretrukket billedet af en helt udsolgt koncert frem for billedet af en halv fuld koncert? “Vi er alle sammen og vil vise det bedste af os selv,” siger Ella Endlich.

”Det er det, der vedrører mig, og det er derfor, jeg foretager en digital detox i 44 dage om foråret.” Hun fløj til Asien med en 8 kilo rygsæk og sit spejlreflekskamera. Mobiltelefonen blev slukket. Hun har ansat et nyt hold musikalsk. Den unge producent Felix Schüler, 27, der fandt sit hjem i Mannheim-musikscenen omkring Michael Herberger, er ansvarlig for den euforiske og glade lyd.

Ella, der er født i Weimar og bor i Berlin, som er en repræsentant for den bæredygtige livsstil, kan allerede se tilbage på godt 20 begivenhedsrige sceneår: I sommeren 1998 blev hun en teenagerstjerne (som Junia), et årti senere tog hun eksamen fra det bayerske teaterakademi August Everding, og efter teateroplevelser vandt hun sit første single-guld for 10 år siden (“Küss mich, halt mich, lieb mich”) og kom med i de største tv-shows.

Efter at have strålet sammen med Dieter Bohlen som jurymedlem på “DSDS” i 2018 og efter at have demonstreret enestående dansegenskaber i RTL-formatet “Let’s Dance” i 2019, fortsætter hun med at stole på sin håndskrift som tekstforfatter.

Efter „Am Ende zählt das Gefühl“ „Schwimmen und Fliegen“, „Gut gemacht“, den personlige  “Geschichten”  og ”Nichts tut mehr weh” fortsætter hun på sin selvbestemte vej.

“Menschen machen Bilder”  offentliggøres den 23. oktober 2020.

Kilde: Stadlpost.at