Ella Endlich: Ny Single – “Menschen machen Bilder”

Foto: ellaendlich.de

Rent matematisk, hvad påvirker så i øjeblikket hver anden person på jorden? Det er den sociale medieverden med omkring 3,8 milliarder brugere. Tendensen er stigende. Og hvor et sådant udbredt fænomen breder sig, er der altid kunstnere, der afspejler deres tid. Hvem vil tematisere deres tid og diskutere den med andre.

Ella Endlich rammer med sin nye sang “Menschen Machen Bilder” lige ned i tidsånden. Hun er en offentlig person, har Facebook og Instagram, og hun er en stor beundrer af andre livsstile. Her er der store muligheder for at dele sit eget liv og blive set af andre.

Som kunstner og grundlægger af sit eget mærke UNENDLICH MUSIK, hvor sangen nu er udkommet, kan hun godt lide at bruge de nye kanaler til at have en helt anderledes tæt dialog med sine fans. Hendes enkle spørgsmål om ægthed står i forgrunden, uden at det bliver anklagende. Og så stilles der spørgsmålstegn ved billeder, der politiserer.

Er alt guld, der glitrer? Eller hvad sælges der faktisk? Og har Ella ikke også foretrukket billedet af en helt udsolgt koncert frem for billedet af en halv fuld koncert? “Vi er alle sammen, og vi vil alle vise den bedste udgave af os selv,” siger Ella Endlich.

”Det er det, der vedrører mig, og det er derfor, jeg foretager en digital detox i 44 dage om foråret.” Hun fløj til Asien med en otte kilo tung rygsæk og sit spejlreflekskamera. Mobiltelefonen blev slukket. Hun har sat et nyt musikalsk hold. Den unge producent Felix Schüler, 27, der har været en del af Mannheim-musikscenen omkring Michael Herberger, er ansvarlig for den euforiske og glade lyd.

Ella, der er født i Weimar og bor i Berlin, er en repræsentant for den bæredygtige livsstil, og hun kan allerede se tilbage på godt 20 begivenhedsrige sceneår: I sommeren 1998 blev hun en teenagerstjerne (som Junia), et årti senere tog hun eksamen fra det bayerske teaterakademi August Everding, og efter teateroplevelser vandt hun sit første single-guld for ti år siden (“Küss mich, halt mich, lieb mich”) og kom med i de største tv-shows.

Efter at have strålet sammen med Dieter Bohlen som jurymedlem på “DSDS” i 2018, og efter at have demonstreret enestående dansegenskaber i RTL-formatet “Let’s Dance” i 2019, dyrker hun nu også sine evner som tekstforfatter.

Efter „Am Ende zählt das Gefühl“ „Schwimmen und Fliegen“, „Gut gemacht“, den personlige “Geschichten” og ”Nichts tut mehr weh” fortsætter hun nu på den kurs, hun selv har lagt.

“Menschen machen Bilder” offentliggøres den 23. oktober 2020.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse