Hun fortæller om sin store tv-rolle

“Die Passion”

Den 13. april er der stor premiere i Tyskland: Live-begivenheden “Die Passion”, som allerede har stor succes i Holland, vil blive tilpasset for første gang i Tyskland og udsendes på RTL. Udover Alexander Klaws og Laith Al-Deen medvirker Ella Endlich også i rollen som Maria. Ella talte eksklusivt til Schlager.de om hendes involvering i megabegivenheden.

“The Passion” bliver sendt live fra hjertet af Essen, og det meste af handlingen vil foregå på hovedscenen. Som Ella afslørede, er dette dog ikke det eneste sted. “Der er tre eller fire andre steder, hvor Jesus og andre dele af historien foregår, som tidligere er optaget. Dette blev gjort af logistiske årsager og vil blive klippet om aftenen før udsendelsen.

Ella Endlich: Det er budskabet i “The Passion”

Stykket bliver en slags open air – og det bør også ske med et publikum – selvom det ikke er helt efter hensigten, beretter Ella: ”Oprindeligt var det planlagt, at 10.000 mennesker skulle få lov til at stå foran scenen. På grund af pandemien er der nu så at sige den sikre version af passionen.” 1000 mennesker skulle kunne deltage.

Tidligere måtte “The Passion” udskydes to gange på grund af corona-pandemien. Nu er tiden endelig kommet – trods den nuværende politiske situation: ”Det stod klart fra starten, at passionen skulle finde sted. Den grundlæggende idé om passionen går langt ud over en rent religiøs baggrund. Det her handler om tidløse, menneskelige temaer: kærlighed, tab, sorg, tilgivelse. I disse tider tror jeg, at passionen sætter et eksempel igen.”

Ella Endlich – Foto: RTL / Benno Kraehahn

“The Passion”: Prøverne starter snart

Hun har dog endnu ikke mødt sine kolleger, fortæller Ella: “Mandag i næste uge øver vi den allerførste gang, hvor jeg også skal lære de andre sangere at kende.” Så tre dage før udsendelsen er der endnu en intensiv genhør.

For at forhindre et muligt coronaudbrud udføres prøverne under strenge betingelser, afslørede Ella: “Hvis vi kommer sammen i øvelsen, er det obligatorisk, at vi kan vise en negativ PCR-test.”

Selv er hun glad for endelig at være tilbage på scenen – også selvom det er en total kold start for sangerinden på grund af pandemien. Vi glæder os til det spændende, helt specielle stykke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse