Ella Endlich: “En drøm bliver opfyldt!”

Billede: Ella Endlich Web

Siden december 2018 har Ella Endlich været rundt i Tyskland med sin tour “Ella Endlich Live”. Hun har sit nuværende album “Im Vertrauen” med i sin bagage. Hun har talt med schlager.de om tour livet, hendes frygt og også om forberedelserne til “Let’s Dance”.

Ella, vi fanger dig hjemme …

“Ja, det er faktisk en god tilstand: Tre til fire dage på tour, så tre til fire dage hjemme igen. Pakke, vaske tøj, klare hverdagen, men træner også til “Let’s Dance“.

Du er stadig på tour til midten af marts. Er der en foreløbig balance, hvordan er det for dig?

“COOL! Det er det bedste, jeg har oplevet. En drøm er gået i opfyldelse. Selvom jeg har været på scenen i så lang tid. Nogle gange kommer folk til mig efter koncerten, fortæller mig deres liv, og jeg kender mit publikum rigtigt godt. Og også mig selvfølgelig. Jeg bruger også det i min sang “Geschichten” – rigtige historier fra rigtige mennesker. For mig er det meget vigtigt at føle og lære hver enkelt person at kende. Det er empati, når du møder mennesker personligt. Og jeg ændrede endda setlisten igen efter at en fan have foreslået det. Jeg tænkte efter og, ‘Det er rigtigt, han har ret, sangen mangler helt’.

En station, som du stadig har, er Huxleys i dit hjemsted i Berlin. Er det en anden følelse for dig på scenen, når du ved, at der er mange mennesker i blandt publikum, der kender dig personligt, venner, familie. etc.?

Ja, ja! Selv om der kommer folk til koncerten, som jeg personligt beundrer meget, er det noget andet. Det er altid spændende. I Hamburg havde jeg det også, fordi jeg kender mange mennesker. Og så er man lidt mere begejstret. Og jeg forventer også, at de mennesker, der har kendt mig så længe, vil tale med mig bagefter og fortælle, hvad de kunne lide og ikke kunne lide. ”

Angående “Let’s Dance” – begynder du så at træne rigtigt efter turen, eller hvordan klare du det?

“Ja, jeg motionere nu men parallelt med touren. Det første indledende show for “Let’s Dance” er den 15. marts. Indtil da laver jeg kropsøvelser og lidt dansetræning. Og så i midten af marts vil min dansepartner blive introduceret til mig på showet.

Schlager.de takker for det korte interview og vi ønsker sammen med dem, Ella held og lykke med dansen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse