Eget TV program til Amigos!

Kilde: Die Amigos Facebook

Denne meddelelse skulle blive mere end godt modtaget hos seerne og alle fans, og give glæde ved at “Amigos” får deres egen TV udsendelse på Deutschen Musik Fernsehen. Det nye underholdnings format skal hedde “Amigos TV” og der – som navnet siger –  er begge brødre Bernd og Karl-Heinz Ulrich værterne. Sammen med vært Ingo Blenn, deler de deres succeshistorier og tager seerne med på en tidsrejse over de sidste 50 år, med den succesfulde schlager duo i Europa og fortæller om den kommende Amigos GOLD Tour 2018. Dette omfatter også om følelsesmæssige begivenheder, der fortælles med billeddokumentation og også de store og ukendelige musikklip af “Amigos”.

“Da den programansvarlige fra Deutschen Musik Fernsehen snakkede om, at vi skulle have vores egen TV udsendelse, var vi overrasket, da det var nyt for os og vi måtte kigge i vores tidsplan, om et engagement af denne type overhovedet kunne lade sig gøre. I dag er det en store ære, for os at være gæster i udsendelsen “Amigos TV”, siger de begge.

ilde: deutsches-musik-fernsehen.de

Med “Amigos TV” har Deutsche Musik Fernsehen skræddersyet et musik koncept for schlager duoen, hvor de to karaktertyper med deres autentiske og menneskelige stil, giver formatet det rigtige krydderi og giver seerne et personligt et indblik i deres liv.

Bernd og Karl.-Heinz har i årevis været ved Deutschen Musik Fernsehen som seer magneter, som har gjort at de fik deres egen udsendelse, siger Markus Weigel, der er ansvarlig for program udviklingen på Deutschen Musik Fernsehen: “Det er en stor glæde for os, at vi har vundet “Amigos” til dette nye sende format. Jeg glæder mig meget til det, at Bernd og Karl-Heinz har deres hjerte på rette sted og er sande sympatisører, der passer til vores musik og program.

Udsendelsen sendes hver onsdag, kl 20:15 på Deutschen Musik Fernsehen

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse