Amigos-sanger Karl-Heinz Ulrich: Chokerende udtalelser efter sin kones død!

Den 28. januar 2024 mistede “Amigo” Karl-Heinz Ulrich sit livs kærlighed, Doris. Hun havde kæmpet mod brystkræft i næsten to år. Hendes død knuste hans hjerte. Han og hans kone havde været et par i næsten et halvt århundrede; hun var hans et og alt. Hans tilstand efter Doris’ død? Bekymrende.

Jeg kan også forlade denne jord som 78-årig

I et interview bliver han spurgt om det faktum, at mænd i Tyskland i gennemsnit bliver 78 år. Hans svar er chokerende. “Så har jeg stadig tre år tilbage, det er okay. Det er nok. Jeg kan forlade denne jord som 78-årig, hvis jeg ikke behøver at lide,” citerer “Das Neue Blatt” ham for at sige. Han ønsker ikke at gå andre mennesker på nerverne og vil hellere dø end at være en plejesag. “Jeg ved ikke præcis, hvad jeg så ville gøre. Men at tage piller ville være en mulighed,” siger han til “Amigo” ifølge “Das Neue Blatt”.

Kan musikken redde “Amigos”-sangeren Karl-Heinz Ulrich?

Skræmmende tanker, som forhåbentlig ikke er alvorligt ment. Måske kan musikken ændre “Amigos”-sangeren Karl-Heinz Ulrichs tanker. Han er stadig på turné med “Amigos” indtil slutningen af året. Hans bror Bernd (73) vil også være med på vejen. Han vil helt sikkert være en stor støtte for Karl-Heinz i denne svære tid og i bedste fald hjælpe ham med at finde nyt mod til at møde livet med deres musik.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse