Amigos opfylder en kræftsyg kvindes sidste ønske

Die Amigos – de har sådan et stort hjerte. Nu har de opfyldt en kræftsyg kvindes sidste ønske: Hun fik lov til at se sine favoritter live en sidste gang.

Da hendes liv sluttede, havde Franziska Die Amigos i sit hjerte … Franziska er død. Franziska led af uhelbredelig kræft, og hendes kræfter var synligt aftagende. I denne svære tid var det kun musikken fra “Amigos”, der gav hende trøst. Hendes største ønske var at se sit yndlingsband live igen.

Arrangøren gik straks med til dette ønske. Og de to stjerner havde også indvilliget i at møde en af deres største fans personligt. Selvom Franziska allerede havde været til adskillige koncerter med Amigos, som også for nylig havde haft helbredsproblemer, var denne koncert noget særligt.

Amigos tog sig af den uhelbredeligt syge kvinde

Under rejsen til stadion i Linz blev der allerede vist en hel koncert med Amigos, som skal på turné igen næste år, på fjernsynet i ambulancen. Efter ankomsten blev Franziska mødt personligt af sine idoler. Stjernerne ønskede hende alt det bedste og masser af styrke.

Efter at have talt med den 68-årige gik kunstnerne på scenen – Franziska kunne se koncerten fra publikumsområdet. Hendes smerter blev dog så voldsomme efter blot et par sange, at hun ikke var i stand til at se showet til ende.

Tilbage på plejehjemmet venter den forsamlede familie på at modtage deres elskede igen. Selvom koncerten sluttede så brat for hende, var Franziska overlykkelig over at have mødt sine to yndlingskunstnere personligt igen. Franziska er død. Men hendes sidste ønske blev opfyldt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse