Amigos-sangeren Karl-Heinz sørger over sin kone Doris’ død

Det må have været en svær tid for Amigos-sangeren Karl-Heinz. Hans kone Doris er nu gået bort i en alder af 71 år. Hun bukkede under for kræft. Managementet bekræfter dette over for Schlager.de… Som netop meddelt er Doris, Karl-Heinz Ulrichs kone, død af leversvigt som følge af kræft. Det siges, at Doris døde fredeligt og uden smerter i selskab med sin familie på en klinik i Hessen.

Amigos-Karl-Heinz: Han er uendeligt ked af det

Karl-Heinz bekræfter også sin elskede kones død over for BILD: “Doris kæmpede og tabte alligevel. Desværre var vi nødt til at lade hende gå. Jeg savner hende umådeligt meget.” De var et par i 44 år. Hun fik en knude i brystet i 2021, og det der fulgte var et mareridt: strålebehandling, behandlinger, operationer, kemoterapi. Men hun tabte kampen. Nu er hun i himlen. Den eneste trøst for Karl-Heinz: “Men Doris ville leve, kæmpede og var fuld af håb! Det var jeg også. Vi holdt sammen som familie. Man kan kun komme igennem det her sammen,” siger han til BILD.

Die Amigos vil ikke optræde indtil videre. Begravelsen finder sted på Valentinsdag, den 14. februar, på kirkegården i Villingen (Hungen) – i familiens kreds.

Vores tanker går til hele familien, og vi ønsker dem meget styrke!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse