Efter “Schlagerbooom” aflysning – Hvad så med hans adventsfest?

Det har stået klart i nogle dage: Der bliver ingen “Schlagerbooom” med Florian Silbereisen i år. Efter at det almindelige show fandt sted igen sidste år efter en Corona-pause, må fans nøjes med showet “Das große Schlagerjubiläum 2022 – Auf die nächsten 100! Men det er ikke det hele. Nu er der også forvirring omkring hans “Adventsfest der 100.000 Lichter”.

Første tegn på en annullering

Det kultiske, kitschede juleshow bliver altid sendt den første lørdag før advent. I år vil det være den 26. november 2022. Men som portalen “Schlagerprofis.de” nu oplyser, er netop denne udsendelsesdato angiveligt allerede optaget af programmet “Your Songs”, som vil blive optaget om kort tid, og programmet vil indeholde superstjerner som Robbie Williams og Sarah Connor.

Florian Silbereisen: Skal han vige pladsen for VM?

Men det er ikke kun “Your Songs”, der kan sætte en kæp i hjulet på Florians adventsplaner. Årets VM i fodbold i Qatar finder sted på samme tid, men på grund af de geografiske forhold finder det undtagelsesvis ikke sted om sommeren, men i november og december. Beatrice Egli-showet vil også blive sendt på samme tid på Mitteldeutscher Rundfunk. Et andet show i konkurrence? Tre underholdningsprogrammer på det offentlige tv på én aften? Det er svært at forestille sig, at alle udsendelserne bliver sendt på samme tid!

Aflysning eller udsættelse?

Det er nu muligt, at programmet for første gang vil blive udsat og ikke udsendes på den traditionelle dato. Det er også tænkeligt, at udsendelsen af “Your Songs” bliver udsat for Florian Silbereisen.

Uanset hvad: Det er stadig spændende, og vi håber meget, at vi igen i år kan og må opleve en “Adventsfest der 100.000 Lichter” – naturligvis live fra Suhl.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse