Drømmeferie med hendes Karolina

Kerstin Ott glædede allerede i begyndelsen af året, sine fans med feriebilleder fra Mexico. Nu er hun igen rejst langt væk med sin Karolina – til Thailand, og der er en inderlig grund til, at de to er fløjet så langt.

Kerstin og Karolina i Thailand

Om efteråret tager mange mennesker på ferie igen, og det gør Kerstin Ott og hendes Karolina også. Parret er nu endda rejst hele vejen til Thailand og har det tydeligvis rigtig godt der. På Instagram delte Kerstin en selfie sammen på Instagram. “Så er vi her igen. Besøg hos Bubu i Thailand. Vi har været på farten i næsten et år,” skrev Kerstin.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kerstin Ott (@kerstinott_official)

På det delte billede kan Kerstin og Karolina ses på stranden sammen med deres venner. De er synligt i godt humør og nyder nogle lækre drinks. Det var netop disse venner, der lokkede Kerstin og hendes Karolina til Mexico i januar.

Kerstin Ott og hendes Karolina rejser for at besøge deres venner

I slutningen af januar lagde Kerstin Ott en selfie fra Mexico ud på Instagram. Det viser hende selv, hendes kone Karolina og parrets venner.

“Endelig starter vi vores ferie med de bedste venner nogensinde. Det er fantastisk, at vi kan besøge jer på den første del af jeres rejse rundt om jorden,” sagde den 40-årige. Kort tid efter fulgte det næste indlæg, hvor hun henvendte sig til de samme venner: “Vi ville aldrig have tænkt på at flyve til Mexico på egen hånd. I lokkede os til dette paradis.”

Dengang lovede Kerstin at besøge sine venner igen på deres verdensomspændende rejse – det løfte har hun nu indfriet!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse