DJ Ötzi: Han dyrker denne juletradition med Florian Silbereisen

Ingen kan adskille gode venner – det var ikke kun Franz Beckenbauer, der engang sang det, men også DJ Ötzi ved det. En af hans nærmeste venner er superstjernen Florian Silbereisen. For ham er det derfor en selvfølge at se “Das Traumschiff” på grund af ham, hvilket han afslørede eksklusivt i et interview med Schlager.de. De har også en fælles tradition.

DJ Ötzi & Florian Silbereisen deler et tæt venskab

Jule-tv-programmet er fyldt med mange højdepunkter, men for DJ Ötzi er én ting et must: at se ZDF’s “Traumschiff”. “Det er også en del af det,” afslørede han for os. Han har allerede i november skiftet til det aktuelle “Lapland”-afsnit. “Jeg så det i går – og Florian vadede gennem sneen,” fortæller DJ Ötzi med et varmt smil på læben og tilføjer:

“Alt, hvad der har med Florian at gøre, har selvfølgelig en effekt for mig. Fordi han er en af mine bedste venner. Og det har han været i lang tid.”

DJ Ötzi: Besøg af Florian Silbereisen på juledag

Men Gerry Friedle alias DJ Ötzi ser ikke kun sin ven på tv til jul – de to mødes også personligt hvert år den 23. december.

Også i år. “… det er faktisk blevet en tradition i løbet af de sidste seks eller syv år”. Så “kommer også familien til Lisas kæreste. Men det er også vores dreng, Markus. Og jeg glæder mig virkelig til det,” siger DJ Ötzi, der for nylig har udgivet sit første julealbum.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse