DJ Ötzi er endelig røgfri

Hver fjerde voksen i Tyskland er ryger, og hvor mange der er her i Danmark skal lade være usagt. DJ Ötzi var også hooked og kunne næppe undvære det. Det er slut nu! Takket være hypnose har han endelig undgået den dødbringende afhængighed, da han nu har afsløret sig med lettelse.

DJ Ötzi var en storryger – Uanset om det er før en optræden, i en pause eller kort efter: DJ Ötzi blev altid set med en cigaret i munden. Han var en lidenskabelig ryger, der kunne lide at tømme en hel pakke på meget kort tid. Men der er kommet vægt på, fordi han i en alder af 50 med succes undslap afhængighed og endelig er røgfri!

DJ Ötzi er stolt

I den sociale app “Clubhouse” har DJ Ötzi nu afsløret, at han har formået at holde op med at ryge takket være hypnose.  DJ Ötzi har givet op alkohol i årevis, og nu kan han også give cigaretterne den kolde skulder!

En god beslutning, når man overvejer, at der i Tyskland alene i 2018 døde omkring 127.000 mennesker af bivirkninger af rygning, og omkring 85.000 mennesker udviklede kræft ved rygning. (Men nu er de også 83,02 millioner indbyggere – Red.)

Hans ven klarede det ikke

DJ Ötzi turde imidlertid ikke gå til hypnotisøren alene for at erklære krig mod cigaretafhængighed. Han startede forsøget med sin ven Jodel-Toni. Men mens DJ Ötzi havde succes, røg hans ven igen til tobakken, som han yderligere afslørede på “Clubhouse”. Forhåbentlig vil lugten af ​​en cigaret ikke forføre ham igen i fremtiden …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse