Disse stjerner erklærer krig mod Corona

Foto: Semmel.de / MumpiKuenster. / Monsterpics

Corona-pandemien bestemmer stadig vores liv. Det mærker især kultur- og eventbranchen i både Danmark og i Tyskland. Toure skal udskydes eller endda aflyses helt, og kun individuelle koncerter er stadig mulige med strenge koncepter. Stjerner som Roland Kaiser eller Howard Carpendale kæmper nu for vaccination.

Den 25. august dukkede de første opslag op på sociale medier under hashtagget #impfenschützt (vaccinebeskyttet). Roland Kaiser var en af ​​de første stjerner til at flage. Det var også ham, der igen sidste år kunne give de første koncerter under mottoet “Back to Live” i Waldbühne Berlin. I sit opslag gjorde han det klart, at kunst og kultur er basale behov og fremmer social sammenhængskraft, især i svære tider. Helt korrekt – men i øjeblikket deler emnerne vaccination og corona samfundet!

Nogle mennesker ser 3G-reglen som en trussel mod dannelsen af ​​et toklassesamfund og føler sig tvunget til at vaccinere – Især da man taler om, at restauranter ikke længere må besøges uden fuld vaccination. Kommentarerne under opslagene er derfor mere end blandede.

Kerstin Ott taler åbent til sine fans om hendes bekymringer

Tvivlen om, hvorvidt præparaterne blev testet nok med så kort varsel, gør også situationen sværere. Kerstin Ott tog nu præcis det op i sit indlæg:

”Jeg kan godt forstå, at der er mange, der er bange for at tage noget, der ser ud til at være et produkt, der er testet så kort. Men jeg mener også, at vi især her i Tyskland har ret høje krav til at bringe medicin på ‘markedet’. Med mit indlæg ønsker jeg ikke at holde foredrag for nogen eller komme for tæt på, jeg vil bare opfordre dem til at tænke over det, hvis du ikke har besluttet dig endnu.”

Også hun vil gerne tilbage til den normale hverdag med fyldte sale og folk, der fester. I øjeblikket er vaccinationsraten åbenbart stadig alt for lav til at gøre det muligt. Derudover er den berygtede Delta-variant udbredt.

Anna R .: Hun kæmper også for vaccinationer med stjerner fra andre genrer

I øvrigt deltager ikke kun Schlager-stjerner som Roland Kaiser, Kerstin Ott, Ben Zucker og Heinz Rudolf Kunze i kampagnen, men også utallige andre kunstnere, bands og arrangører. Anna R. (tidligere Rosenstolz) fortæller også i en personlig video på Instagram-kanalen på Gleis 8 og delte følelsesmæssigt:

“Kære jer, del venligst følgende opslag for hvad det kræver! Utallige fans af utallige andre kunstnere gør det samme lige nu! Lad os hjælpe, lad os gå og: LAD OS BLIVE VACCINERET!!! Kærlighed og Moin fra fra Gleis8 – AnNa R., Timo & Manne.”

Howard Carpendale fremmer den anden vaccination

Howard Carpendale kæmper også for vaccination. Den 75-årige er med i en reklamefilm for det føderale sundhedsministerium. Der står der “hello again”, for den komplette vaccination beskyttelse mod coronavirus gives kun, hvis du også tager den anden vaccination. Det er meningen, at reklamen skal minde seerne om dette. Forhåbentlig vil vores schlagerstjernes kampagner også have indflydelse, og måske også herhjemme i Danmark. Det er jo i alles interesse snart at kunne være sammen igen uden bekymringer, og det virker kun, hvis vi alle tager os sammen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse