Disse stjerner er en del af festen

Efter at 2020-turneen måtte udskydes på grund af corona-pandemien, præsenterer Florian Silbereisen endelig “Das große Schlagerfest XXL” på turné igen i år. Først for nylig meddelte Semmel Concerts, at tre datoer for den store turné måtte udskydes et par dage. Det er starten på turnéen i Riesa og koncerten i Mannheim og Hamborg. Ikke desto mindre er fansene fulde af forventning. De kan trods alt endelig se deres schlagerstjerner live på scenen igen. Og Florians gæsteliste har det hele, som altid.

Udover værten Florian Silbereisen skal Matthias Reim, Marianne Rosenberg, Thomas Anders, Ramon Roselly, Jürgen Drews, Christin Stark, Ross Antony, Brenner, Oli P og DDC Breakdancer med på den store Tysklandsturné.

Schlager-fans vil helt sikkert bemærke én ting: De fleste af de oprindelige stjerner, der var planlagt til 2020-datoerne, vil være der igen i år. Nogle mangler dog også: Giovanni Zarrella, Sonia Liebing og Draufgänger er ikke på scenen ved 2022-turneen. Fansene kan nu se frem til Ramon Roselly og Brenner – de er nye.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse