Disse musikere benægter pandemien

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Rosanna Rocci understøttede sit ry som corona-benægter med sin udvist fra “Wer weiß denn sowas?”-showet inden hun nåede ind til sofaen. Rosanna afviste både at bære en maske og tage en obligatorisk test på stedet. Et kig på hendes kollegaer viser, at hun desværre ikke er helt alene med sin holdning.

Xavier Naidoo blev engang betragtet som den bedste og mest populære popsanger i Tyskland. Manden med indiske og sydafrikanske rødder vakte dog opmærksomhed i begyndelsen af ​​sin karriere med racistiske og homofobiske tekster. Det tidligere medlem af “Söhne Mannheims” har nu bekendt sig til adskillige konspirationsteorier som “QAnon” og “Reichsbürger”-ideologien. Selvfølgelig tror Naidoo ikke på Corona mere end på 9/11 eller klimaændringer.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Michael Wendler gik til barrikaderne lige i begyndelsen af ​​corona-foranstaltningerne. Han så efter eget valg en global sammensværgelse bag pandemien med kun ét mål: at fratage folk deres frihed. Da han ikke ønskede at være en del af dette system længere, annullerede han alle sine kontrakter og cirkulerede sine kontroversielle synspunkter på den kontroversielle platform Telegram. I løbet af dette omtalte han endda Tyskland som en “koncentrationslejr”.

Med sin antikrigssang “99 Luftballons” i 1983 satte Nena et eksempel for fred. Som et resultat førte hun også kampagne for dyrevelfærd som veganer og medlem af PETA. En vis protestholdning er hende så at sige medfødt. Da hun i marts 2021 viste solidaritet med deltagerne i en “Querdenker”-demo, var buen dog spændt for mange fans. Efterfølgende koncerter, hvor hun opfordrede til at ignorere hygiejneforanstaltningerne, blev aflyst. Den videre tur faldt også i vandet.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse