Dieter Bohlen dropper Andrea Berg

De blev engang betragtet som producent/kunstner parret – Dieter Bohlen og hans “protégé” Andrea Berg. Sammen skrev de et lille stykke tysk musikhistorie – ja, man kan godt sige, at hvad de to rørte, blev til guld, bedre sagt platin. Og i alle otte år.

Ifølge BILD.de stoppede Bohlen fredag samarbejdet med Andrea via mail. “Nu hvor mit arbejde er færdigt, og jeg har mere end fordoblet Andreas cd-salg, vil jeg gerne rydde mit sind nu, for at hjælpe nye kunstnere” siger BILD.

Andrea Berg reagerede meget overrasket, over som nævnt ovenfor. Hun værdsatte samarbejdet med Bohlen og sig selv som mennesker. Hvad den musikalske fremtid bringer nu, er stadig uvist.

Vi ønsker Andrea fortsat succes!

Kilde: Schlager.de

Andrea har svaret på dette på hendes facebook

Kilde: Andrea Berg Facebook

Hej alle sammen!

Ja, det er rigtigt! Dieter Bohlen afsluttede vores samarbejde fredag efter otte succesfulde år, via e-mail. Selvfølgelig er jeg ret ked af det. Men vær så rolig om mig, og lige som en af de mange gode sange, som jeg har skrevet sammen med Dieter “Davon geht die Welt nicht unter”! (Derfor går verden ikke under)

Dieter og jeg havde en god tid og stressede aldrig hinanden. Jeg respekterer absolut hans beslutning! Du kan ikke være kreativ, hvis du har mistet det sjove i et projekt. Jeg ønsker ham virkelig helhjertet sundhed, harmoni og mange succesfulde projekter, som han virkelig nyder!

Jeg er lige kommet tilbage fra Florida og bragte et mega-heimspiel show med til jer! Jeg glæder mig til alt, hvad der kommer, fordi jeg har en vidunderlig familie, gode venner og i over 25 år de bedste fans i verden.

Nå, det kan ikke være tilfældighed! Jeg er meget nysgerrig om, hvad der kommer nu !! Og forresten “Ja ich will”!

Vær beskyttet og hav en dejlig søndag aften!
Din Andrea

Kilde: Andrea Berg Facebook

Det skal du læse