Die Schlager des Monats på MDR d. 27. april

Kilde: MDR/fmp/Evelyn Sander

I morgen fredag den 27. april 2018 er der premiere på MDR-tv kl. 20.15 – med den tyske schlager-hitparade “Die Schlager des Monats”. Bernhard Brink præsenterer eksklusivt de månedlige nationale schlager-hitlister. I studiet er der også en gæst, som er schlagerstjernen Beatrice Egli.

“Die Schlager des Monats” er TOP 50 af de officielle tyske schlager-hitlister – som er fastlagt i samarbejde med markedsundersøgelsesinstituttet, GfK Entertainment – og er baseret på de repræsentative salgstal fra de officielle tyske hitlister.

Ud over præsentationen af TOP 50 i april måned, vil publikum også høre de seneste nyheder fra schlager-musikkens verden – fra de store på scenen til de nyankomne.

Kilde: MDR/fmp/Evelyn Sander

Derudover ser Bernhard Brink frem til en fortryllende studiegæst i skikkelse af Beatrice Egli, der stammer fra Schweiz, og som snakker med Bernhard om liv, kærlighed og musik.

Alle data og fakta i de månedlige hitlister kan schlagerfans finde umiddelbart efter udsendelsen på www.meine-schlagerwelt.de:

Portalen vil følge programmet og vil også være til stede på skærmen med reporter Peter Heller. I april var Peter Heller gæst hos schlager-alfen Oonagh.

Kilde: meine-schlagerwelt.de

Det skal du læse