Bernhard Brink: Det siger han om Christin Stark som den nye “Schlager des Monats”-vært

Så er det slut. Den 6. januar vil Bernhard Brink være at se for sidste gang som vært for “Die Schlager des Monats”. Det nye ansigt for showet bliver Christin Stark. Hvad mon han mener om det? Schlager.de spurgte!

Det ville være løgn at sige, at Bernhard Brinks (70) afgang fra “Die Schlager des Monats” ikke kom som en overraskelse. Han har trods alt ført showet til succes på MDR siden 2018. I et interview med Schlager.de udtalte han nu: “Der er ikke noget ondt blod mellem mig og MDR. De havde så stor tillid til mig på det tidspunkt, at de gav mig en femårig kontrakt. Selv jeg havde ikke forventet det. Showet var en stor oplevelse og sjovt.”

Hvad siger Bernhard Brink om sin efterfølger?

At tv-stationen ønsker at forny konceptet for showet og i hvert fald forynge det en smule med en ny, ung præsentatør som Christin Stark (33), kan Bernhard Brink til en vis grad forstå, som han indrømmer i interviewet.

“Lad os ikke narre os selv, jeg er 70 år gammel! Selv om jeg bestemt ikke fremstår som en normal 70-årig, kan jeg sagtens forstå, at man skal give plads til yngre kunstnere, når tiden er inde. I dette tilfælde er det Christin Stark.”

Men hvad mener han egentlig om sin efterfølger? Matthias Reims kone (65) har trods alt aldrig stået foran kameraet som værtinde. En rigtig udfordring! Brink er enig, som han afslører over for Schlager.de: “Selvfølgelig skal hun først bevise sit værd. Men hun er en fantastisk kvinde, og jeg kan godt lide hende. Så jeg ønsker hende alt det bedste.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse