Die Amigos: Vil de nogensinde optræde igen??

Foto: MDR/HR/sony-music/Kerstin Joensson

Det var først i februar, at Bernd og Karl-Heinz Ulrich udgav deres jubilæumsalbum “50 Jahre Amigos – unsere Schlager von damals”. En stor turné og en masse festligheder skulle følge, men Coronaen satte en skruenøgle i maskineriet til det, der sandsynligvis er Tysklands mest kendte schlagerduo. Og det skulle blive værre …

Det er et mareridt for enhver kunstner: at stemmen forsvinder! Endnu værre, hvis der ikke er nogen mulighed gennem Corona til at bruge stemmen rimelighed regelmæssigt og at træne med den.

Fordi det er en ting ikke at kunne optræden, men en anden at miste ens faktiske “værktøj” – stemmen – hver kunstner kan forstå det. Så meget mere bekymring nu for Karl-Heinz fra Amigos. Karl-Heinz lod sine følelser løbe løbsk i et interview med “Meine Schlagerwelt”:

”Siden jeg stoppede med at synge, har vi haft pause, og nu er der noget er galt med stemmebåndene. Jeg er allerede blevet undersøgt, mine stemmebånd er korrekte i …. Jeg ved ikke, hvad der er. Det er dårligt, når du skal sidde derhjemme, og når du stadig så også har dette uheld med din stemme, det er virkelig dårligt. ”

Schlager-duoen Amigos i stor bekymring for Karl-Heinz

Det er en katastrofe! Når alt kommer til alt tjener Karl-Heinz og hans bror Bernd penge med at synge sange, der ikke bare viser den perfekte verden. De er kendt for at tage fat på socialt kritiske spørgsmål som misbrug i deres tekster.

En kvalitet, som deres fans elsker. Drengene er praktiske stjerner og er altid åbne for deres fans. Det skal være virkelig hårdt, når Corona-krisen finder sted på scenens 50-års jubilæum. Om Amigos nogensinde vil være på scenen igen, er i stjernerne.

For deres fans (og også for Ulrich-brødrene) ville det være et stort chok! Vi holder fingrene krydset for at Karl-Heinz hurtigt kommer sig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse