Die Amigos GOLD Tourne 2018

Kilde: Die Amigos Facebook

25 gange platin, 75 gange Guld – Ædelmetallet blev til flere og endda i dobbelt pak – og tre gange efter hinanden nr. 1 i Tyskland, Østrig og Schweiz! To brødre fra Hessen har formået dette gennem deres loyale fans. Amigos! Og den fantastiske karriere i Europa fra den succesfulde schlager duo går videre – med sange fra det nye album CD “Zauberland”, der blev udgivet d. 28.7.2017, og tour 2018 “Amigos Gold” fejre Karl-Heinz og Bernd Ulrich sammen med deres fans, de fabelagtige 100 Guld og Platin priser!

Og ved årsskiftet var der endnu engang guld til brødrene – Mere skønt kunne år 2017 ikke slutte: “Nytårsshowet” med vært Jörg Pilawa overraskede Karl-Heinz og Bernd i Graz som en del af ORF general prøve med østrigsk Guld for “Zauberland”.

I november 2006 optrådte Amigos for første gang ved “Achims Hitparade” (MDR) på tysk TV og vandt sejren overlegent. I december fik de med titlen “Dann kam ein Engel” en “Musikantenkaiser” Award. Denne succes hjalp duoen til en invitation i tv showet “Die Krone der Volksmusik”. Efter optræden i Eurovisions udsendelsen “Musikantenstadl” i Bern og et interview med Stadl – vært Andy Borg, nåede Amigos de internationale salgs hitliste “Top 10”. Over 2 millioner plader røg der over disken de første 36 måneder. I mellemtiden tæller Amigos som nogen af de største stjerner, i den internationale schlager scenen og høster grænseløs entusiasme i tysktalende Europa. Med over 100 Guld og Platin priser har Amigos allerede skrevet sig ind i historien som den mest succesfulde schlager duo i Europa.

I 2018 tager den succesfulde schlager duo igen på rejse og er tilbage i mange koncertsteder. Bernd og Karl-Heinz glæder sig meget, til også at byde dig velkommen til deres koncerter. 

Oplev Amigos hautnah Gold Tourne 2018. Finde billetter her; Gold Tour 2018

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse