Die Amigos: Biografie, nyt Album “Babylon” og en 50 års-Jubilæumstour 2020

Hvor mange mennesker allerede ser frem til deres pensionering, er det modsatte lige sket med Amigos. I årevis rejste de to musikere rundt i deres hjemland og forfulgte deres store passion, musik, ud over deres erhverv. Og så i 2006 kom det store gennembrud i “Achims hitparade”!

Mere end 100 guld- og platinpriser blev fulgt op med mere end 200 koncertdatoer hvert år, og hvert år udgives et nyt album, der er nummer et i de tyske hitlister hvert år. Og man kunne sige “Jo ældre, jo bedre” – men i en positiv forstand! Trods alt tænker Karl-Heinz, som i mellemtiden er blevet 70 år, og hans toårige yngre bror Bernd, ikke længere om at stoppe – selvfølgelig til glæde for deres fans! Og de kan være rigtig glade, fordi der er mange nyheder fra den succesfulde schlagerduo fra Hessen at fortælle.

Den 21. marts blev biografien “Danke, Freunde! – Die unglaubliche Amigos-Story” udgivet. Det vil være interessant at se, hvad Karl-Heinz og Bernd har at sige om deres lange liv som musiker. Desuden vil det helt nye album “Babylon” blive udgivet den 26. juli – sikkert igen en Nummer 1-Garant, som Amigos og deres producent Michael Dorth har lavet!

Og efter den aktuelle tour i 2019 er datoerne for “Amigos 50 års jubilæumstur” fra 2020 allerede sat! Og vi er glade for at Amigos også er på scenen på Schlager.de-Tanztee den 1. september 2019 i Essen!

Kilde: Schlager.de

Hvis du vil med til koncert i år kan du finder billetterne her: Billetter

Det skal du læse