“Dette lille røvhul i Rusland” – flipper Bernhard Brink

DENNE video går viralt lige nu. Man kan se Bernhard Brink flippe ud på scenen. Hans ord: “Det lille røvhul i Rusland, det er meningen, at han skal blive ramt, så han bæver.”

“Schlagernacht des Jahres” fandt sted på Berlin Waldbühne i weekenden og Schlager-titanen Bernhard Brink var der også, og han brugte også sin optræden til at komme med et klart statement.

I en TikTok-video, der har været online siden i går, kan du se ham flippe ud på skovscenen: “Dette lille røvhul i Rusland, han burde blive ramt, så han bæver.” Kort efter brølede han højlydt “Fred!”. Du kan være sikker på, at denne besked er adresseret til Vladimir Putin.

Den russiske præsident har været i krig i Ukraine i næsten fire måneder. Konsekvenserne: Døde, sårede, ødelagte byer og talrige flygtninge.

Bernhard Brinks udtalelse vakte ros i kommentarerne, men også kritik. “Jeg ville ikke have troet, at han var i stand til denne udtale,” skriver en bruger. “En, der taler så vred, kan ikke mene fred alvorligt,” understreger en fan.

“Schlagernacht des Jahres” bliver sendt på rbb den 24. juni. Det bliver spændende at se, om de ansvarlige vil skære Bernhard Brinks udtalelse fra.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse