Dette er, hvad hun lover ham

I fredags sluttede Bernhard Brinks sin tv-æra på MDR med udsendelsen “Die Schlagercharts 2022”. Efter at hans sidste udgave af “Die Schlager des Monats” blev sendt for nylig, skulle det retrospektive show for det seneste år, være afslutningen for schlagertitanen, der med succes har været vært for flere shows for MDR gennem årtier. Nu overtager Christin Stark hans månedlige show – og hun lover sin forgænger noget.

Ca. 17.000 minutters udsendelses på MDR

Efter i alt næsten 250 udsendelser med ca. 17.000 minutter har Bernhard Brink nu måttet aflevere sin sidste udsendelse. Den nu 70-årige havde næsten alle kendte kolleger med i sine udsendelser – om det så var Udo Jürgens, Helene Fischer eller Maite Kelly, så var de alle gæster i hans shows. Christin Stark, som nu overtager hans program “Die Schlager des Monats”, har derfor store sko at fylde. I et opslag offentliggjort på Instagram, der minder om Brink’s tv-øjeblikke, har hun også sit ord med på vejen og hylder sin forgænger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Meine Schlagerwelt (@meineschlagerwelt)

Christin Stark hylder sin forgænger Bernhard Brink

Christin Stark var ikke kun gæst hos Bernhard Brink, men voksede også op med hans sange. Der var især én ting, som hun kunne lide ved programmet “Die Schlager des Monats”, som hun nu er vært for fra februar af: “… Jeg var især glad for den måde, du præsenterede “Die Schlager des Monats” på, og for at du gav de nyankomne en chance for at præsentere sig selv. Jeg har altid syntes, at det var utroligt stærkt af dig.”

Samtidig gav hun sin kollega sit ord på, at hun ville repræsentere ham værdigt: “Jeg lover dig af hele mit hjerte, at jeg vil give alt”. Og “at når du ser showet, vil du sige ‘hey, det er stærkt'”. Vi glæder os til Christin Starks debut som vært – det er for nylig blevet officielt, hvilke gæster hun vil modtage.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse