Bernhard Brink skriver og præsenterer musikhistorie!

I sidste uge præsenterede Bernhard Brink sin sidste udgave af “Schlager des Monats” på MDR. Heldigvis kan vi dog se frem til et nyt tv-show med schlagertitanen fredag den 13. januar. Fra kl. 20.15 er der “Musikgeschichten mit Bernhard Brink (Musikhistorier med Bernhard Brink)”. Derefter vil vi se tilbage på en unik karriere, der engang begyndte i ZDF’s hitparade. Med hits som “Frei und abgebrannt”, “Ich wär’ so gern wie du” eller “100 Millionen Volt” blev Bernhard Brink en af de mest indflydelsesrige figurer i tysk schlager, men Bernhard har også haft store succeser som moderator.

For Bernhard Brink var 2022 et meget specielt år. Han fejrede sin 70-års fødselsdag og sit 50-års jubilæum på scenen. Som moderator og sanger er det svært at forestille sig den tyske schlagerscene uden ham. Derfor er det kun rimeligt, at MDR på fredag i tv-programmet “Musikgeschichten mit Bernhard Brink” ser tilbage på denne enestående karriere. mBernhard Brink var en fast gæst i ZDF Hitparade. Han optrådte med sine hits hele 58 gange, men Bernhard Brink spillede også en vigtig rolle på scenen som noderator.

Andrea Berg med Bernhard Brinks første tv-optræden

Andrea Berg fejrede sin første optræden på tv i hans show. På det tidspunkt var den nuværende dronning af tysk schlager kun 27 år gammel.m Men Bernhard Brink hjalp også andre stjerner med deres karriere. Så vi kan kun håbe, at han vil blive hos os, selv efter at han har forladt “Die Schlager des Monats”. Bernhard Brink vil helt sikkert være gæst i “Der große Schlagerabschied von Jürgen Drews” på lørdag på ARD.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse