Dette ligger bag hans nye shows

“Schlagerbooom” er årets højdepunkt for mange fans. Men et par uger før datoen for udsendelsen, som ORF allerede havde meddelt, var der skuffelse. Showet blev aflyst! Der blev dog hurtigt annonceret et nyt show med “Das große Schlagerjubiläum 2022” – og et nyt på samme tid! Men hvad ligger der bag alt dette?

Corona-situationen vanskeliggør planlægningen af Feste-shows

Florian Silbereisen var for nylig gæst i “Riverboat”. Her talte han om den tidligere annoncerede aflysning af “Schlagerbooom” og afslørede, at de ansvarlige, på grund af den stadig usikre Corona-situation, planlægger flere shows parallelt for at se, “hvad der virker og hvad der ikke virker”.

I forbindelse med mega-arrangementet besluttede de sig for ikke at lade 10.000 fans proppe sig ind i Dortmunds Westfalenhalle. Plan B: To nye programmer med langt færre seere!

Florian Silbereisen fejrer jubilæum

Den officielle afløser for “Schlagerbooom” bliver nu “Das große Schlagerjubiläum 2022”, mens udsendelsesdatoen bibeholdes (22. oktober kl. 20.15 på ARD og ORF). Showet vil dog ikke blive vist live – optagelsen finder sted præcis en dag før i Studio 3 i Media City Leipzig.

Selv om langt færre seere vil være i stand til at deltage, vil de første bekræftede gæster få folk til at se op og lægge mærke til dem. Roland Kaiser, Andreas Gabalier, Ross Antony, Jürgen Drews, Kelly Family og Helene Fischer, der for nylig gjorde sit store Feste-show-comeback, vil være med!

Jürgen Drews fejrer et dobbelt farvel

Mens “Das große Schlagerjubiläum 2022” flimrer over skærmene den 22. oktober, vil der blive optaget et andet Silbereisen-show i Leipzig: “Der große Schlagerabschied!”. Også her kan fans være til stede, men billetterne er også her forlængst udsolgt.

Showet er den officielle afskedsfest for Jürgen Drews, som af helbredsmæssige årsager stopper sin karriere. Der er dog endnu ikke fastsat en dato for udsendelsen. Men de første gæster er allerede blevet annonceret.

To fluer med ét smæk

Med Maite Kelly, Roland Kaiser, Ben Zucker, Thomas Anders og Mickie Krause, der kan overtage Jürgen Drews’ arv som “King of Mallorca”, er de første stjerner allerede blevet officielt bekræftet.

At disse to shows optages på kun to dage har produktionsmæssige årsager og er logisk, for: alt personale er allerede på stedet, scenen skal kun justeres lidt, og de stjerner, der medvirker i begge shows, sparer sig selv for endnu en rejse.

Vi er spændte på at se, om “Schlagerbooom” kan erstattes på en værdig måde – i hvert fald vil Jürgen Drews’ afsked ikke kun være følelsesmæssigt forstyrrende for præsentanten Florian Silbereisen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse