Det perfekte hjerteslag

Kilde: Telamo.de

Hendes single, “Der perfekte Herzschlag”, fra sidste sommer var en musikalsk forsmag på den succesrige schweiziske popsanger Linda Fähs præsentation af det helt nye album “Herzschlag”. Det er en fejring af schlager-sangen med noget nyt og vil være til salg fra og med 27. april.

Hvis man ikke kun vil høre Linda Fäh synge, men også vil opleve hende live, kan man gøre det blot en dag efter den officielle præsentation af hendes “Herzschlag” album. Så kan hun opleves på det schweiziske tv-show, “Hello Again!”, som bliver sendt den 28. april 2018 på SRF1. Med “Hello Again!” fejrer schweizisk radio og tv schlager-hits i alle deres facetter. Repræsentanten Roman Kilchsberger vil så byde Linda Fäh samt stjerner som Helene Fischer velkommen i showet.

Linda Fäh arbejdede sammen med den succesfulde producent, Tommy Mustac, på optagelserne med stor lidenskab. Det er blevet en blanding som er fuld af overraskelser. “Herzschlag” indeholder sange fra de følelsesmæssige og romantiske til upbeat og poppet, og vil fortrylle alle hendes fans.

“Vi brugte meget tid på at vælge de rigtige sange og finjustere detaljerne,” siger manager Raffy Locher. Fans af Pop-Schlagers vil synes godt om titler som “Erste Sahne Bauchgefühl”, som i et meget dansabelt mid-tempo handler om utroskab og at hun endelig har fundet den rigtige mand. Denne mand er en superlativ type, både i “Absolutes Glück” og i “Sowas wie dich”.

Der er sange som “Der perfekte Herzschlag”, som naturligvis ikke mangler på albummet, samt “Hey Sommer”.

Hvor mange facetter Linda Fäh har fremgår også tydeligt, når man hører “Manchmal kommt das Glück wie vorbestellt” og “Um 180 Grad die Welt verdrehn”.

Kilde: Telamo.de

Lindas fans vil helt sikkert også være glade for at sangen “Lange, lange wach”, som er blevet udgivet som en single på forhånd, også er inkluderet på albummet – en spændende sang, der beskæftiger sig med en særlig spændende periode mellem to elskere: Han elsker hende, hun elsker ham, men hendes endelige beslutning afventer stadig. Fuld af frodighed er også titlen “Und ich tanze”. Under de første takter kan man høre den velkendte vinylstøj, og musikken fortsætter kort efter denne vintage lyd med en mere moderne lyd.

Fans af Fäh vil være bekendt med den livlige “Crazy Night”, der er et FloorEnce remix, som allerede var med på albummet “Du kannst fliegen”. Spændende bliver det med sangen “Der gleich Weg”, som er i to meget forskellige versioner på albummet.

Når der kommer Pop-Schlager-tempo med syntetisk lyd, så er der også en smuk ballade kun med klaverakkompagnement – her kan Linda Fäh igen skinne med sin klare stemme. Linda Fäh smelter bogstaveligt talt væk ved tanken om hendes kæreste, som hun helhjertet siger ja til.

Styrken af dette nye album har så mange facetter, altid forskellige, altid gode – bare fantastisk numre!

Det nye album kan købes her „Herzschlag

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse