Linda Fäh er gravid!

Stor glæde hos Linda Fäh! Den 34-årige venter sit første barn! Marco Dätwyler og sangerinden har været gift siden 2017, og familielykken vil snart være perfekt, som hun afslørede til “Blick”. Hvornår er det tid?

Linda Fäh gør sin familielykke perfekt

Barnet skal være født i begyndelsen af ​​januar 2023, så graviditeten er stadig ret ny, melder “Blick”. Derfor vides det naturligvis endnu ikke, om det bliver en dreng eller pige. “Vi vil gerne vide det, før barnet bliver født, men vi har stadig tid,” fortæller Linda Fäh. I hvert fald går en af ​​hendes drømme i opfyldelse: “Jeg er et familiemenneske. Den dag i dag har jeg mine forældre og søskende omkring mig så ofte som muligt. Vi er alle meget glade for at hot vores familie endnu større.”

Kun de nærmeste kendte til graviditeten

Glæden burde også være enorm blandt hendes fans. Indtil videre skal kun de nærmeste familiemedlemmer og venner have kendt – men det var alt andet end nemt for Linda Fäh, som hun indrømmede over for “Blick”. Årsagen: Den tidligere “Miss Switzerland” skulle efter sigende have døjet med kvalme. “Jeg havde flere optrædener i løbet af denne tid, så det var så meget desto sværere ikke at lade det vise sig,” indrømmer den 34-årige. I mellemtiden ville hun have det bedre – lykkefølelser spiller bestemt også en rolle! I mellemtiden var der flere gode nyheder i fredags: Linda Fähs nye album “Federleicht” udkom – tidligere har hun udgivet en sang til sine fans med “In the middle of your heart”.. Vi ønsker dig alt det bedste, både privat og professionelt!
Kilde: Schlager.de

Det skal du læse