Linda Fäh har født

Julen er først i slutningen af næste uge, men allerede nu har familien Fäh modtaget den nok bedste gave. Sangerinden Linda Fäh er blevet mor for første gang. Hun glædede sine fans på de sociale medier med et hjerteligt opslag – og et første billede.

Linda Fäh bliver mor for første gang

Sikke en smuk nyhed. Linda Fäh og hendes mand Marco er nu stolte forældre – og det hurtigere end forventet. “Vores lille mirakel LIO er her, og vi er overvældet af følelser,” skriver sangerinden synligt lykkelig i sit indlæg. “Vi klarer os vidunderligt som en lille ny “Fähmily”, og vi nyder nu disse fjerlette øjeblikke helt for os selv,” fortæller hun. I den forbindelse deler Linda et første billede, der viser Lio’s lille hånd på sine forældres hænder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Linda Fäh (@linda_faeh_official)

Nu er deres lykke perfekt

I kommentarerne viser bl.a. kollegerne fra VoXXclub og Juzis deres glæde over den smukke nyhed. Laura Wilde skriver: “Alt det bedste til dig, kære Linda“. Der er også mange lykønskninger fra fans. Med fødslen af deres søn er familiens lykke perfekt. Linda Fäh og hendes Marco sagde ja til hinanden allerede i 2017, efter at de havde været sammen i flere år.

Vi ønsker dem også alt det bedste!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse