Det nye drømmepar i schlagerhimlen er blevet forlovet

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Marina Marx og Karsten Walter er DET nye Schlager-drømmepar. Nu vil de to det næste.
I ti år var Helene Fischer og Florian Silbereisen drømmeparret på schlagerhimlen. Men den tid er forlængst gået. Der er nu en ny schlager-kærlighed: Marina Marx og Karsten Walter.

De to opdagede deres følelser for hinanden i 2020, men de holdt oprindeligt deres kærlighed hemmelig. Først i marts 2021 afslørede det nye Schlager -drømmepar det til Florian Silbereisen:

Marina Marx forklarede: “Det skete sidste år! Men på en helt anden måde. Vi var meget gode venner i lang tid. Det skøre år ved vi alle, hvordan det var. Vi var også meget hjemme, og så mødtes vi meget, meget ofte privat.”

Karsten Walter: “Vi er allerede forlovede”

Nyheden er desto større, at de to nu tør tage det næste skridt. Karsten Walter meddelte dette i sin Instagram -historie i en video. Der blev den 28-årige spurgt, hvornår han og Marina skal giftes: Hans skriftlige svar var kort og sødt: “Vi er allerede forlovede”.

Marina Marx offentliggjorde også engagementet på sin Instagram -profil. Den 30-årige lagde et foto af hendes hånd, som ser ud til at hvile på Karstens. Ringen på hendes finger er meget mærkbar. Hun skriver “Babe” og lægger et hvidt hjerte bagved. Så det er ganske muligt, at dette er forlovelsesringen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse