Derfor mislykkedes deres ægteskab

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Kerstin Ott har været lykkeligt gift med sin Karolina siden 2017, men det er ikke første gang, at sangerinden svor evig kærlighed og troskab! I en ung alder sagde hun “ja”. Nu afslørede hun årsagen til ægteskabs bruddet.

Kerstin afslører årsagen til adskillelsen, for “I gode såvel som i dårlige” er det altid så smukt, men frem for alt burde det være “for evigt”, når to elskende siger ja. Ligesom Kerstin Ott og Karolina Köppen lovede i 2017. Ideelt set bliver du kun gift en gang i dit liv.

Men for Kerstin var det allerede det andet bryllup! En begivenhed, som hun ikke lægger skjul på, som hendes biografi viser. Men hun holdt årsagen til adskillelsen for sig selv – indtil nu! “Når jeg ser tilbage, tror jeg, at jeg blev gift for ung,” forklarer Kerstin årsagen til ægteskabet, som var for mange år siden.

Har hun fortrudt, at hun trådte foran alteret? “Min Gud! Når du er forelsket i begyndelsen af ​​tyverne, og du tænker: Dette er nu! Jeg tror, ​​jeg ville gøre det hele igen i dag. Jeg siger altid: Det første ægteskab var sjovt!”, Erkender Kerstin med et smil i et interview med online nyhedsportalen” Klatsch-Tratsch “. Selvom hun klarede sit ægteskabsbrud:  Tidligere var Kerstin Ott heller ikke skånet for kærlighedssorg!

Selv som en berømthed, blev hun ikke skånet for kærestesorg “At være ulykkelig i kærlighed eller at elske ulykkeligt. Ingen ønsker det, og det sker så ofte. Som teenager var jeg vildt forelsket i min bedste ven. Hun vidste ikke noget om mine følelser og lagde derfor ikke mærke til, hvor meget hendes tilstedeværelse sendte mig på en rutsjebanetur,” afslørede Kerstin for nylig i et følelsesladet indlæg på Instagram.

Til sidst kunne hun imidlertid også efterlade smerten: “Det tog noget tid at komme over det, men heldigvis skete det endelig på et tidspunkt, og jeg vil bestemt ikke gå glip af denne spændende tid i dag.” Og det er det vigtigste …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse