Denne kandidat minder Florian Silbereisen om sin eks

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

I et par uger har den nye “DSDS”-jury med chefjury Florian Silbereisen ledt efter nye sangtalenter. Jana-Alena Nauditt prøver også lykken i den syvende casterunde. Ved synet af den 23-årige bliver Florian dog mindet om en helt bestemt person i hans liv, nemlig hans ekskæreste Helene Fischer.

De to var det absolutte drømmepar på Schlager-himlen i ti år, indtil de annoncerede deres separation i december 2018. Men af ​​hvilken grund minder kandidaten overdommeren Flori om Helene af alle mennesker? Visuelt adskiller hun sig markant fra Schlagerdronningen.

Foto: RTL / Stefan Gregorowius
Die Verwendung des sendungsbezogenen Materials ist nur mit dem Hinweis und Verlinkung auf RTL+ gestattet.

Årsagen er helt anderledes og vil helt sikkert overraske nogle mennesker: Et kæmpe kranium med horn kan ses på Janas overarm. Og det er netop denne tatovering, der minder Flori om Helene Fischer.

“Er det din ekskæreste?” spørger den Han med et smil og fortsætter så: “Jeg har min ekskæreste på overarmen”. Da de to stadig var et par, fik Florian sin elskede tatoveret på sin overarm: Helenes ansigt! For sit ordvalg får Florian høje grin fra de andre DSDS-kandidater i loungen. Det er godt, at han kan tage sin tatovering med humor. Først sidste år afslørede han i et interview med RTL, at hans Helene-tatovering skulle blive.

Janas tatoveringer bliver allerede godt modtaget af Florian Silbereisen. Jana kan også overbevise juryen vokalt og synger sig selv ind i Recall med “Nothing Breaks Like a Heart” af Miley Cyrus. Til sidst var Jana dog ikke i stand til at vinde over juryen med sin fremførelse af Silbermonds “Symphonie”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse