De har hemmeligheder for hinanden

Thomas Anders har stået på scenen i næsten 40 år, mere end halvdelen af sit liv, for i går (1. marts) fejrede han sin 60-års fødselsdag. Men i stedet for at gå på pension efter en sådan karriere, udgiver han en ny single med titlen “The Journey of Life” for at markere den store dag. Et album sammen med Florian Silbereisen følger også i 2023. Anders har nu fortalt om sit venskab med Florian i et nyligt interview med “t-online”.

I 2020 udgav Thomas Anders og Florian Silbereisen en fælles album med titlen “Das Album”. Samarbejdet var så vellykket, at det går i anden runde i år. Nu, i anledning af sin 60-års fødselsdag, afslørede Anders, hvor tæt venskabet med Florian egentlig er.

Så tæt er Thomas Anders & Florian Silbereisen virkelig venner med hinanden

Hvor godt kommer Silbereisen og Anders ud af det, uden for pladestudiet? I “t-online” fortalte Anders ud af hemmelighederne: “Florian Silbereisen og jeg har en utrolig stor sympati for hinanden. Det er en ren glæde at være sammen med ham, men det er ikke sådan, at vi konstant udveksler idéer.” Han fortsætter:

“Vi er venner, men ikke den slags venner, der betror hinanden hemmeligheder. (…) Vi taler i telefon med uregelmæssige mellemrum, men da Florian har meget travlt, vil jeg i det store hele heller ikke forstyrre ham. Det er præcis den respekt, jeg også har brug for over for mig selv. Jeg leder alligevel ikke efter mine venskaber i branchen. Jeg har mine nærmeste venner, og det er svært nok at vedligeholde de venskaber.”

Det lyder som to kammerater, der bare har det godt sammen. Et perfekt grundlag for et godt, professionelt samarbejde.

Andet fælles album udkommer til oktober

Allerede i sommeren 2022 afslørede Florian Silbereisen, at han og Anders arbejder sammen på et nyt projekt. De to stjerners andet album med den simple titel “Nochmal” forventes at udkomme den 20. oktober 2023. Det vil indeholde i alt 16 numre, herunder singlerne “Alles wird gut” og “Wir tun es nochmal”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse