Das Glueckwunschfest for Andrea Berg

Fans af Andrea Berg, kunne nyde godt af showet i aftens, hvor Florian Silbereisen ønskede Andrea tillykke med de 50 år, sammen med mange kunstnere som også var med til at fejre Andrea. Showet lignede på mange måder de andre shows som Florian har så stor succes med, men i går var der altså fokus på en enkelt kunstner, Andrea Berg. Vi så med, var spændte, for hvad skulle der ske for Andrea, hvem kom, og gav Andrea nogle flere numre fra hendes kommende album, der er på gaden d. 8 april 2016.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Vanen tro, så kom Florian ind med en af de specielle entrer han har med hver gang. Han kastedes sig ind i en stor oppustelig boble, og trillede så ind i arenaen og rundt mellem publikum, alt imens han sang sin intro-sang. Så var scenen ellers sat, der var lagt op til et stort og flot show.

Andrea ankom i en stor Audi uden for hallen, og man fulgte denne flotte 50 årige dame, op til scenen, hvor hun gav et nummer fra sit kommende album “Seelenbeben” – nummeret var “Das hat die Welt noch nie gesehen”. Hun var i en ny kjole, som hun sikkert selv har designet. Den præsenterede hende flot og som den hun er.

Andrea-Berg-50-Jahre-tv-4
Kilde: ARD foto.de

Showet forsætter over til Riverdance, som også er meget populært i øjeblikket. De dansede til et mindre potpourri af Andreas numre. Herefter røg stemningen helt op under taget, for er der nogle som der kan løfte sådan, så er det når Dj Ötzi og Nik P går på scenen, sammen med Andrea. De sang “Du kannst mich rigtig nicht lugen” og publikum fik ømme hænder tidligt i showet. Publikum fik lov til at klappe videre, for Ötzi og Nik P sang herefter “Ich bin geboren” som er et super hit i Tyskland i øjeblikket.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Der kom dog en overraskelse bagefter, men ikke til Andrea Berg, men til DJ Ötzi, for hans datter kom ind på scenen. Han ser ikke sin datter så meget, for han er meget på farten i øjeblikket, så det var et rørende møde for dem begge. Datteren havde et enkelt ønske, og det var at få lov til at synge med sin far på scene, det skete så. Super flot.

Den store stemning stoppede dog ikke her, Fantasy kom på, og gav 1 af deres numre. Fantasy var for nogle år siden, tæt på at stoppe deres karriere, da de ikke rigtig kunne slå igennem. Andrea Berg tog dem med på en af hendes tours, som opvarmningsband, og så skete der ellers noget for dem. Alle døre var pludselig vidt åbne, og deres karriere tog virkelig fart nu. Deres nye album “Freudensprünge” er lavet i samarbejde med Dieter Bohlen, som er kendt fra Modern Talking, men også som en af bagmændene for Andrea succes, da han har komponeret flere af Andreas numre. Fantasy fik overrakt en 800.000 solgte album award af Andrea. Så gik der Halleluja i den, da de gav deres mix af kendte numre fra egen samling. Herefter lagde stemningen sig lidt.

Man kunne åbenbart ikke få fat i de super populære Santiano, men et andet band, som forsøger sig med samme musikstil, dog med “De 3 Musketerer” tema. Gruppen hedder “d’Artagnan” og det var deres tv premiere, men det er ikke musik der falder i vores smag, selv om det ligger uroligt tæt op af Santianos. Scenen var dog flot sat op med flyvende ørn, jonglører, og det jævne folk fra den svundne tid, og man kunne se hvor de havde hentet deres inspiration fra.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Stemingen blev løftet igen med både klap og dans, for nu var det den nye super gruppe “KLUBBB3” der gav den gas i et gammelt folkevognrugbrød med nummeret “Lasst uns Freunde bleiben, bis wir 100 sind”. Florian er med som den ene af de 3 og er faktisk grundlægger af gruppen. De to andre er Christoff og Jan Smit, 2 som også har stor succes i Tyskland i øjeblikket. “Du schaffst das schon” gav de også, og så gik publikum amok, der blev danset ormen over hele hallen og op imellem KLUBB3. De havde lidt besvær med at få folk til at sætte sig igen, men det lykkedes dog alligevel. Deres ulbum kan købes her: Vorsicht unzensiert!

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Så blev det tid til lidt Andrea Berg igen, i form af hendes mand Uli Ferber, som blev interviewet af Florian, samt man så klip omkring Andrea. Andrea sang herefter en kærlighedssang til hendes Uli, “Solang die Erde sich dreht” som også er med på hendes kommende Album.

Andrea-Berg-50-Jahre-tv-3
Kilde: ARD foto.de

Uli kvitterede med et kys på scenen og han tørrede hendes tårer væk.

Så hoppede man over til evig glade Ross Antony, som netop er aktuel med hans seneste album “Tartot Liebe”. Et album af en noget anden kaliber end man er vant til fra Ross Antony. Hertil en masse snak.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Her efter blev det Vickey Leandros som gav et af hendes numre, inden hun sang et nummer som Andrea har gjort til et super hit – “Ich liebe das leben”, sammen med Andrea.

Kilde: ARD foto.de
Kilde: ARD foto.de

Så blev begge interviewet om netop nummeret, og hvor lidt de egenlig havde snakket med hinanden. Florian havde en lille test i ærmet, nemlig hvor meget ligner de egentlig hinanden. De var enige om 6 ud af 7 spørgsmål. Blandt andet om de kunne li mænd med eller uden skæg, om de var til kaffe eller te. De eneste de to ikke havde til fælles var at Andrea elsker at stå tidligt op, hvor Vickey gerne sover længe, når hun ellers kan.

Roland Kaiser var også med og sang nogle af hans hits og stemningen gik helt ned på et lavpunkt i salen. Alt var roligt og den fest som man troede var der var lige pludselig væk, showet begyndt at blive kedeligt og man overvejede at gå i seng i stedet for. Selvfølgelig skal der være noget for enhver smag, men ikke 2 stille numre lige efter hinanden efterfulgt af en masse snak. Publikum falder ned. Det skulle dog kun vare de 15 min, for så kom Andrea Berg igen på scenen, med endnu et nyt nummer – “Ich werde lächeln wenn Du gehst”. Så rejste publikum sig, klappede og dansede, festen var i gang igen.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Så blev der lavet et langt interview med Andrea og hendes mor, som var kommet med frikadeller. Her fik vi oplysninger om, hvad frikadeller hedder rundt om i Tyskland. Andreas mor laver dem med hvidløg til dem der er interesseret. Samt at Andrea fik et billeder af hendes selv, hvor hun var 8 år gammel. Efter at de var færdige med at sludre, så blev den næste præsenteret af Andrea, og det var selvfølgelig hendes svigerdatter, Vanessa Mai.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Efter at Vanessa havde givet hendes numre, så er det er tydeligt at hun henvender sig til det helt unge publikum, for der gik Britney Spears i den. Tænkte, hvad sker der lige det. Det er slet ikke Wolkenfrei lyd og så noget underlig dans lige pludselig. Amen hvor var Wolkenfrei lyden henne? Selvfølgelig er hun også i den yngre alder, og vil derfor satse på hendes eget publikum, frem for den ældre årgang. Sådan må det være. Vanessa fik også overrakt en pris for 100.00 solgte album.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Bernhard Brink havde også lagt vejen forbi scenen hos Florian, og gav nogle numre fra hans karriere, det gjorde Die Höhner også, men det var mere larm end musik. De havde glemt deres svingende musik derhjemme. De gav dog igen, da de sang sammen med Andrea med nummeret “Du hast mich tausand mal belogen”, det var super godt og der kom liv i de gamle klude igen.

Men så skete der noget hm. Florian og Josephin Busch sang duet. Det kunne de godt have undværet, men så kunne man da lige runde rummet hvor man ikke kan sende andre. Showet varede jo i 3 timer og 15 min. Man behøvede ikke at skynde sig tilbage til stolen, for “Ensemble des Musicals “Hinterm Horizont”” var på scenen med et russisk nummer og det skulle også bare overståes.

Kilde: ARD Foto.de
Kilde: ARD Foto.de

Så kom der punktet som rigtig mange havde ventet på, nemlige “The return of Matthias Reim”, som jo har været længere tid væk, grundet sygdom i hjertet. Det var så første gang igen, efter dette, at han optrådte. Han startede stille og roligt, han farede ikke rundt på scenen, men sad lige så stille og passede på sig selv, alt imens han gav et af han nye numre. Ganske fornuftigt. Herefter fortalte han om sin sygdom, og hvordan den havde påvirket ham. Herefter var det Christin Stark der gav et nummer, siddende i måne. Matthias og Christin danner jo par i det daglige.

Efter noget snak igen, så kogte salen på ny, for nu var det alle de medvirkende kunstnere som sang et potpourri af Andreas hits. JA det var ret svært at sidde stille.

Slutningen var selvfølgelig Andreas, hvor hun igen gav den maks gas med endnu et nummer fra det nye album – “Diese Nacht ist jede Sünde wert”.

Andrea-Berg-50-Jahre-tv-1
Kilde: ARD foto.de

Afsluttende ord fra os.

Dette var hvad vi kan fortælle om showet, et show som vi forventede os meget af, måske alt for meget. Den første time var super, så gik den ned ad bakke og blev, kedeligt og for med meget snak. Så steg kvaliteten lidt igen, kun for at gå ned igen. Slutningen var lige så suveræn som starten, så et ganske blandet show som vi giver 4 stjerner. Vi har før set bedre og flotter Florian shows. Vi har i mente at dette var tilegnet Andrea, men alligevel.

I kan selv stemme ved at holde musen over feltet i toppen af artiklen og lige under vores bedømmelsen. Så klikker i på de antal hele og halve stjerner som I synes showet fortjener. OG kom meget gerne med jeres kommentarer.

Det skal du læse