Das Adventsfest der 100.000 Lichter 2023

I år vil Florian Silbereisen igen være vært for sit populære show “Adventsfest der 100.000 Lichter” på tærsklen til den første advent. Men det er ikke alt: Som altid kan fans glæde sig til endnu et juleprogram med Flori: “Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023”.

I dette format er der primært fokus på at synge med: klubber, kor og grupper fra hele Tyskland vil igen optræde ved “Adventsfestsingen 2023” for at præsentere de smukkeste julesange. Og selvfølgelig vil entertaineren også byde stjerner af høj kaliber fra schlagermusikkens verden velkommen på scenen den aften.

Disse stjerner kommer til “Adventsfestsingen”

Ifølge “Schlagerprofis” er stjerner som Ross Antony og Oliver. P på gæstelisten. Sidste år var DJ Ötzi, Kelly Family, Prinzen, Thomas Anders og Ross Antony blandt de deltagende.

Forresten: I kan se frem til en særlig godbid i år. Florian Silbereisen arrangerer nemlig et lille tv-maraton i julen 2023. Den 2. december præsenterer den 42-årige “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” på ARD. Den 18. december vises “Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023” sendt på ARD. Juleaften er Flori selv gæst i MDR-programmet “Zauberhafte Weihnacht im Land der ‘Stillen Nacht'”, som hans kollega Stefanie Hertel er vært for.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse