Daniela Alfinito: Skilt fra sin mand

Foto: Telamo / Kerstin Joensson

“Føl dig fri” – Daniela Alfinito er lige ved at komme i gang i schlagerverdenen. I sit privatliv går sangerinden nu ud på en ny vej i livet: Hun lader sig skille fra sin mand efter årtier.

Hendes albums stormer mod toppen af ​​hitlisterne Daniela Alfinito (50) er den nye stjerne på schlagerhimlen. Hendes nuværende album “Splitter aus Glück” ramte førstepladsen for tredje gang i træk. Og hendes tidligere album “Liebes-Tattoo” var også nummer et i de tyske hitlister i 21 uger. Hun er ikke kun populær i Tyskland, men også på toppen i Schweiz og Østrig.

I sit privatliv har 50-åringen været på tæppet. Fordi Daniela ikke er en schlagersangerinde på fuld tid. Hun har arbejdet på et plejehjem i 29 år.

“Jeg har tre familier”

Og på trods af sin karriere som schlagersangerinde, ser det ikke ud til at hun vil opgive dette job lige med det samme. Daniela sagde engang til BILD: ”Jeg har tre familier: en derhjemme, en til koncerter og den ene i seniorcentret. Hver giver mig meget, og jeg vil ikke gå glip af noget. ”

At arbejde på alderdomshjemmet er noget, hun brænder for: ”Jeg tager mig af beboernes daglige velfærd. Det vigtigste er at vise folk kærlighed og respekt hver dag.” Med hensyn til familie tager hun nu nye veje.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Daniela Alfinito (@daniela.alfinito)

Adskillelse efter 30 år

Daniela Alfinito skiltes fra sin mand Domenico efter 30 år. Hun ønsker ikke at gå ind på den nøjagtige årsag til dette. Imidlertid indrømmer hun: “Jeg brød op med min mand – og vi er allerede skilt! Jeg føler mig fri, uafhængig og glad! “

Daniela bor nu alene i lejligheden i hendes forældres hus i Hungen. Hendes eksmand er allerede flyttet ud. Det skader ikke hendes karriere: Daniela leverede en særlig slags tv-højdepunkt med en premiere og for nylig overgik hun endda schlagerdronningen Andrea Berg.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse