Daniela Alfinito: Sådan fik hun til sit kunstnernavn

Billede: Telamo.de

Den 4. januar blev hendes helt nye album “Du warst jede Träne wert” udgivet og gjort hendes fans glad. Efter kun en uge var der tårer af glæde med fans og også med Daniela Alfinito, for netop dette album stormede til #1 på de tyske albumhitlister – forbi kunstnere som Udo Lindenberg, Herbert Grönemeyer og DJ Ötzi!

Siden da har telefonen ikke været stille og medierne beder om interviews og udgiver artikler med den sympatiske “Hessin”. Uanset om det er de ældre mennesker, hvor de arbejder i løbet af ugen, eller endda laver hjemmelavet lasagne – interessen er enorm.

Nogle har måske måttet google hendes navn først. Hvem er denne Daniela Alfinito og hvordan fik hun sit kunstnernavn, som lyder anderledes end andre?

At der er kunstnernavne i schlager branchen er ikke noget nyt! Om det Helene Fischer, Roy Black, DJ Ötzi, Andy Borg, Andrea Berg eller Vanessa Mai, for blot at nævne nogle få: De har alle kunstnernavne og kun få kender deres rigtige navne.

Så eksotisk som Daniela Alfinito lyder, så simpelt er forklaringen: For mere end 20 år siden giftede sangerinden fra Hesse sig med hendes store kærlighed, og siden da har hun heddet Alfinito.

Hendes mand Domenico har italienske rødder og på bryllupsdagen blev hun til Daniela Ulrich Daniela Alfinito!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse