Daniela Alfinito: Nu taler hun åbent om sin far!

Foto: Telamo.de / Kerstin Jonson

Daniela Alfinito er et multitalent: Fra mandag til torsdag arbejder hun som geriatrisk sygeplejerske på et plejehjem, og i weekenden forfølger hun sin passion for sang!

Hun begyndte sin karriere ved at ledsage de berømte “Amigos” – der består af hendes far Bernd Ulrich og hendes onkel Karl-Heinz Ulrich. Nu taler hun åbent om forholdet til sin far.

Den 49-årige Daniela Alfinito har haft stor succes med sit album “Du warst jede Träne wert”: Det gik direkte ind som nummer 1 på hitlisten.

Den følelsesmæssige Daniela lykkes med at røre og fange publikum med de første lyde fra hendes sange. De fortæller historier, der kommer fra det virkelige liv og derfor er så autentiske. Og fansen elsker hende for det!

Og det er netop dette fænomen, der udløser taknemmelighed og stolthed hos Daniela.

Daniela Alfinito og hendes far Bernd er på samme bølgelængde

Men hun ved også nøjagtigt, hvor succesen kommer fra. Mor til en 21-årig søn og stadig er glad for at modtage råd og støtte fra sin far.

Og det er derfor ikke forkasteligt, at Bernd Ulrich bidragede med sangen “Warum” til hendes nye album “Liebestattoo”.

Jeg er især i hjertet tæt på ham, fordi han får mig til at tænke, fortalte hun magasinet “Stars und Melodien”. Og det er nøjagtigt, hvad der forbinder datter og far så meget.

Dette er også grunden til, at Daniela føler så stor taknemmelighed over for sin far. Og selvom der er forskelle i familien: Du ved altid, at æblet ikke falder langt fra stammen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse