Daniela Alfinito kritiserer kolleger!

Foto: Telamo.de

Hos Daniela Alfinito kniber det ikke med ord. Hun indrømmer åbent, når hun finder noget generende eller uretfærdigt. Men hun elsker hendes fans – de sidste fire albums er alle klatret til nummer et på albumhitlisterne. Men nu kritiserer hun åbenlyst nogle kolleger og afslører, hvilken egenskab hun ikke tåler!

Daniela Alfinito har haft to jobs i mange år. Hun arbejder fuld tid fire dage om ugen på et plejehjem. De andre dage står hun på scenen og underholder sit livepublikum. Hendes hjerte banker for begge erhverv, hun er trods alt vokset op med musik. Hendes far Bernd Ulrich og hendes onkel Karl-Heinz Ulrich har lavet musik sammen som “Amigos” i over 50 år.

Daniela Alfinito har i mellemtiden udgivet ni albums og fejret stor succes på hitlisterne. Selv tv-programmerne kunne ikke komme forbi hende. Daniela har bevaret én egenskab i mange år: hendes jordnærhed! Arrogance gør hende bare ked af det, som hun nu afslører i “BR Schlager”-podcasten.

Daniela Alfinito: “Du behøver ikke at være arrogant i denne branche”

Selvom Daniela Alfinito kommer rigtig godt ud af det med de fleste af sine schlager-kolleger, er der én ting, der generer hende meget med nogle. I podcasten siger hun: ”Der er også nogle, undskyld, jeg kan ikke gå sammen med dem. Du behøver ikke være arrogant i denne branche. Ingen har et gyldent toilet.”

Hun kan heller ikke forstå ekstra forespørgsler i garderoben. Du behøver en stol, et spejl og et bord. Hendes fans sætter også pris på denne ærlige og ukomplicerede måde.

Glade ansigter er det vigtigste

Den tætte forbindelse til hendes publikum er særlig vigtig for Daniela Alfinito. Hun indrømmer også åbent, at i podcasten: “Inden koncerten starter, vil jeg være ved min fanstand og bagefter, og også i pausen. Jeg giver også tid til alle. Og jeg tager mig også god tid, om aftenen i en til to timer, og svarer på min fanmail.”

Ligesom hun er der for sine fans, elsker hun også folkene på plejehjemmet. Hun siger: “På plejehjemmet ved jeg, at jeg gør folk glade, på scenen kan jeg kun gætte.” Da hun får lov til at se på glade ansigter, er Daniela Alfinito helt glad! Derfor vil hun fortsat kombinere begge jobs i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse